Aptoide, tıpkı Google Play gibi içerisinde en yeni uygulamaları barındıran ve cihazınızdaki mevcut uygulamaları tanıyarak güncelleme işlemlerini gerçekleştiren alternatif bir Android uygulama marketidir. Android’in resmi Android Market’i olan Google Play çok sıkı politikalarla yönetiliyor ve içerisinde yer alan uygulama sayısının binlerce olması nedeniyle gerekli kontrolleri çoğu zaman yapılamıyor.

Özel bir şirketin oluşturmuş olduğu Aptoide ise Google Play’in aksine hem daha geniş politika seçeneklerine sahip hem de uygulamalar fazlasıyla denetim altında tutuluyor. Tüm bu şartları göz önüne aldığımızdaysa Aptoide’de çöp uygulamaları bulmak daha zor olurken Google Play’de yer almayan uygulamaları cihazınıza indirmek gibi bir avantajı da bulunuyor. Aptoide her ne kadar kendi başına farklı bir uygulama marketi olsa da sizin cihazınız içerisinde yer alan uygulamaların tümünü tanıyabiliyor.

Bu sayede Aptoide uygulamalarınızdan herhangi birine yeni bir sürüm çıkartılıp, güncelleme yapıldığında sizi anında haberdar ederek uygulamalarınızı güncellemenize yardımcı olabiliyor. Üstelik Aptoide’in önce kurmuş olduğunuz uygulamaların da güncel olup olmadığı denetlenebiliyor ve güncelleme işlemleri Aptoide üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Sürekli markette çöp uygulamaları görüp, daha kaliteli bir uygulama marketine geçmenin vakinin geldiğinin düşünenlerdenseniz Aptoide ile çok daha fazla seçeneğin sizi beklediği yeni uygulama marketine merhaba diyebilirsiniz.

http://www.indirpop.com/aptoide-android-indir.html