Kahramanmaraş'ta Çörekçi Ustaları Yeni Ekmek Kapılarında Üretimde! Kahramanmaraş'ta Çörekçi Ustaları Yeni Ekmek Kapılarında Üretimde!

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre Tokat Sulusaray'da saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş Sivas, Samsun, Kayseri ve Çorum'da şiddetli şekilde hissedildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun." açıklamasında bulundu.

AFAD'ın verilerine göre, saat 18.31'de yine Tokat'ın Sulusaray ilçesinde, bu sefer 3,5 büyüklüğünde bir artçı deprem daha yaşandı.

Gece saatlerinde ise Sulusaray ilçesinde iki deprem meydana gelmişti. Bunlardan ilki 4.7 büyüklüğünde gerçekleşmiş, diğeri ise 4.1 büyüklüğündeydi. Bu depremler sonrasında Tokatlılar, geceyi sokaklarda geçirmek zorunda kalmıştı.