Kahramanmaraş'ın yazılmadık tek bir sorununu bırakmayan, çıkar peşinde koşmayan, halkın menfaatini kişisel çıkarlarına feda etmeyen, halkın dertlerini dile getirmeyi kendine dert edinen Haber46, trollerin, yalakaların, menfaatçilerin, çıkar gruplarının yoğun saldırısına uğruyor. Haberlerimizin büyük bir kısmını şehrin "Büyükşehir Belediye Başkanı" olduğu için Hayrettin Güngör'le ilgili haberleri oluşturuyor. Bu haberlerimiz nedeniyle ortaya atılan iddialardan bazıları şunlar:

"Nemalanamadığınız için bu haberleri yapıyorsunuz"

"Reklam parası alamadığınız için saldırıyorsunuz"

"Yalınız kesildi bu yüzden yazıyorsunuz" (Bu bütün basına bir hakarettir. Bu iddia diğer medya kuruluşlarının yallandıkları için bizim yaptığımız haberleri yapmadıkları anlamına geliyor ki, bu iddiaya asla katılmıyoruz)

TROLLERİN BAŞKANA SORAMADIĞI BU SORULARI BİZ SORUYORUZ!

Sayın Hayrettin Güngör!

Göreve geldiğiniz günden bu yana sizden doğrudan ya da dolaylı olarak ilan, reklam, haber başına para, destek vs. adı altında ödeme talebinde bulunduk mu?

Büyükşehir Belediyesi'nden maddi kazanç elde etmek için aracı gönderdik mi?

Doğrudan ya da ima yoluyla dahi ilan istedik mi? Bırakın istemeyi yanlış anlaşılacak şekilde "-istiyormuş" gibi yaptık mı?

Size, şöyle yaparsanız haber yaparız, şöyle yaparsanız yapmayız gibi doğrudan ya da dolaylı şekilde mesaj gönderdik mi?

Bütün bunları yapmamış olsak dahi "şu hareketinizden maddi bir beklentinizin olduğunu tahmin ettik" diyeceğiniz bir durum oldu mu?

PEKİ NEDEN BU KADAR HABER YAPIYORUZ!

Hayrettin Güngör'ün Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başlamasının ardından bir sene boyunca hiç bir eleştiride bulunmadık. Projelerini hazırlama, göreve alışma dönemi olarak avans verdik. Ancak sonraki 2 sene içerisinde verilen sözlerin çok büyük bir kısmının tutulmadığını gördük.

Haber46, kurulduğu günden bu güne kadar sürdürdüğü yayın politikası gereği yapılmayan hizmetleri yazmaya, haberleştirmeye, eleştirmeye ve çözüm önerileri sunmaya devam etmektedir.

BÜYÜKŞEHİRLE HİÇ BİR İLETİŞİMİMİZ YOK!

Büyükşehir Belediyesi ile bugüne kadar hiç bir iletişim içine girilmemiştir. Bunun nedneleri ile ilgili çok fazla bilgi ve belgeye sahibiz. Ancak yerel basındaki ve Büyükşehir Belediyesi basın birimindeki bazı arkadaşlarımızı zor durumda bırakmamak için bilgilerimizi paylaşmayı uygun bulmuyoruz. 

HAYRETTİN GÜNGÖR YA DA BASIN MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPABİLİR!

Bazıları Büyükşehir Belediyesi çalışanı olan, bazıları birilerini köylüsü, akrabası olan trollerin iddiaları ile ilgili Sayın Başkan Hayrettin Güngör ya da Basın Müdürlüğü  vars doğruluk payı açıklama yapabilir.