TV8 ve patronu Acun Ilıcalı günlerdir sosyal medyada protesto ediliyor. Milyonlarca Survivor izleyicisi çok kötü bir performans göstermesine rağmen şampiyon ilan edilen Nisa Bölükbaşı'nın kupasının geri alınmasını istiyor. Milyonlara göre Nisa bu kupayı kesinlile hak etmedi ve izleyici hak yerini bulana kadar duracak gibi görünmüyor.

Bir performnas yarışması olan ve 6 ay boyunca çok sayıda yarışmacının mücadele ettiği Survivor'da Nisa Bölükbaşı SMS'ler ile şampiyon oldu. Performasnı çok kötü olan, parkurda uyuyan, söz dinleemeyen, oyunu bırakan, sahadan çekilen, kötü sözler söyleyen, küfreden, hakaret eden, iftira atan Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon ilan edilmesi haksızlık olarak görülüyor.

adem1

SAKAT SAKAT MÜCADELE EDENLERE HAKSIZLIK!

Nisa Bölükbaşı, Acun Ilıcalı ve TV8'i protesto eden binlerce kişi, parkurda kıyasıya mücadele eden, sakatlanan, sakat sakat oynamak zorunda kalan Adem, Batuhan, Anıl, Seda, Sema, Ayşe Yüksel, Hikmet, aşil kemiği kırılan Merve Aydın ve elbette Nagihan gibi yarışmacılara haksızlık yapıldığını iddia ediyorlar.

merveaydin

SOSYAL MEDYADA ÇOK AĞIR PROTESTO

Kupanın Nisa Bölükbaşına verildiği gece yarısı başlayan protesto günlerdir devam ediyor. İşte Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı'nı protesto edenlerin kullandığı tagların bazıları

SurvivorKupası GeriAlınsın

MilletinCebinden ElinÇekAcun

KurgularınYolu AcununSonu

HakEtmedin NisaBölükbaşı

AcunaSMSYok

RezilSezona RezilŞampiyon

ayse-batuhan-adem

TV8'İ SİLİYORLAR

Nisa Bölükbaşı'nın kupayı hak etmediğini söyleyen binlerce kişi protestosuna devam ederken çok sayıda kişi de TV8'i televizyonlarından kaldırdılar.  Survivor izleyicileri kupanın geri alınmasını ve hak eden birine verilmesini istiyorlar.

maxresdefault-2

UYUYA UYUYA ŞAMPİYON OLDU İDDİASI

Survivor 2022 All Star yarışmasında Nisa'nın yata yat şampiyon olduğunu iddia eden binlerce kişi kupa hak eden verilinceye kadar MasterChef dahil olmak üzere hiç bir TV8 yarışma programını izlemeyeceklerini paylaşıyorlar.

Pek çok izleyici bundan sonra asla TV8'deki yarışmalara SMS atmayacaklarını ifade ediyorlar.

Bu mücadelden Acun'mu yoksa halk mı galip çıkacak bekleyip göreceğiz.