Elbistan'da Dar Gelirli Çiftlere Düğün Salonu Ücretsiz! Elbistan'da Dar Gelirli Çiftlere Düğün Salonu Ücretsiz!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, TUSAŞ'a yapılan yatırımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Buluntu, "22 Şubat’ta hem Türkoğlu’daki tesisimizin açılışını hem de imza törenini gerçekleştirmiş olacağız. Bunlar ne anlama geliyor? Kahramanmaraş artık bir savunma sanayi kenti olacak. Bu yatırım asrın felaketinin yaşandığı şehrimizde 100 yılın yatırımı olacak." şeklinde konuştu.

KMTSO'nun 12. Olağan Meclis Toplantısı'nda yapılan konuşmalarda, Kahramanmaraş'ın sanayi alanındaki gelişmeleri ve yeni yatırımları ele alındı. Meclis Başkan Vekili Mahmut Arıkan'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ve Teknokent Genel Müdürü Oğuz Ciğerlioğlu katıldı.

Fotoğraf 2 (1)

Toplantıda, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu'nun yaptığı konuşmada, sanayi alanındaki gelişmeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Buluntu, Türkiye'nin en büyük OSB'lerinden biri olan Erkenez OSB'nin önemine ve şehirdeki ekonomik toparlanma sürecine vurgu yaparak, "2024 yılı ekonomimiz için bir toparlanma süreci olacak. Yeni yatırımlarla beraber 2025 yılında hep beraber çok daha güzel olaylara tanıklık edeceğiz." dedi.

Fotoğraf 5 (1)

Başkan Buluntu ayrıca, TUSAŞ yatırımının Kahramanmaraş için büyük bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, şehrin artık savunma sanayi kenti olacağını belirtti. TUSAŞ yatırımının şehre önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti.