Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesindeki Karadere Köyünde bulunan Karadere Harmançık İlkokulunda yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.
Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren Umut Elleri Topluluğu eğitim alanında sosyal projeleri kapsamında "Küçük Adımlarla Büyük Umutlara" projesi kapsamında yüzlerce ihtiyaç sahibi öğrenciye ayakkabı ve kırtasiye malzemeleri yardımı yapıldı.

Umut Elleri gönüllüleri tarafından okul okul gezilip dağıtılan yardımlarda, çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Yaptıkları yardımlar ile ilgili açıklamada bulunan Umut Elleri Topluluğu Başkanı Büşra Şen: "Çalışma arkadaşlarımızla birlikte daha öncede değişik çalışmalar için Kahramanmaraş’ın bir çok köyünde yardımlarda bulunduk. Bugünde çocukların eğitim gördüğü bu okulumuzu ziyaret ettik. Köy okulu etkinliklerinin bizim için yeri her zaman ayrı, Okullar kapanmadan ramazandan önce dönemin son köy okulu etkinliğini Karadere Harmançık İlkokulunda gerçekleştirdik.Bu gibi yardım çalışmalarımız devam edecek" dedi.

170 Öğrenciye ayakkabı ve hediyeleri teslim ettikten sonra çeşitli oyun faaliyetleri ile saatlerce öğrenciler ile eğlendiler.