Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Ramazan Ayı vesilesiyle şehit ve gazi ailelerimizle iftarda bir araya geldi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şubesi ve Alpedo Kervan Lezzet Grubu işbirliğinde şehit ve gazi ailelerimiz onuruna düzenlenen iftar programı, Kuranı Kerim Tilaveti ile başladı.
Daha sonra ise yapılan duaların ve okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

HABER FOTOĞRAFLARI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Yunus Karaman ve Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu burada yaptığı konuşmada, şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte iftar yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Konuşmaların ardından Vali Coşkun ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Karaman, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na iftar programına sağlamış oldukları katkılardan dolayı hediye takdiminde bulundu.

Vali Coşkun ise, şehit ve gazi ailelerimizle yaptığı hasbihalde, “Ramazan ayı paylaşma ve bereket ayıdır. Bizlerde Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinde iftar sofralarımızı şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve kıymetli aileleriyle paylaşmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz. Kuşkusuz ki şehitlik ve gazilik; vatan sevgisini, milli ve manevi değerlerini her şeyden üstün tutan Türk Milleti için ulaşılabilecek en yüce makamlardır. Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bu bakımdan şehit ve gazilerimiz ve o fedakar evlatları yetiştiren kıymetli aileleri için ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bu mübarek aya huzurla ulaşmamıza vesile olan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

İftar programına, şehit ve gazi ailelerimizin yanı sıra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.