Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yapılan hizmetlerin temelinden kurdele kesimine kadar geçen her süreçte hep sahada ve şantiyede olacağını, halkla iç içe çalışacağını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Ahmet Çolakbayrakdar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kocasinan'ın daha da gelişmesi ve kalkınmasıyla ilgili ciddi projelere imza atacaklarını vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Sürekli sahada ve şantiyede yürüyen işlerimizi takip edeceğim. Yapılan hizmetlerin temelinden kurdele kesimine kadar yaşanan her aşamada hep sahada ve şantiyede olacağım, halkla iç içe çalışacağım " dedi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar konuşmasına şöyle devam etti: "Tabi bunun yapılması için bizim öngörümüz, buradaki profesyonel ekibin tecrübesi, çalışması ve gayreti gereklidir. Ancak, AK Parti ailesinin bireyleri olarak sizler de bizimle beraber sahadasınız, daha da önemlisi sizler de bizlerden daha fazla sahadasınız. İl yönetimi olduğunuz için şehrin her tarafında yapılanlarla ilgili sizlere daha fazla bilgi akacaktır. İlgili belediyelere yapılması gerekenlerle ilgili anında bilgileri aktarır, ya da görmüş olduğunuz aksaklıkları, düzeltilmesi gerekenleri ilgili birimlere aktarırsanız, bizim işimizi kolaylaştırırsınız. Varsa bir aksaklık veya problem o büyümeden anında müdahale ederiz. Hem iş yükümüz daha da azalmış, hem de vatandaş nezdinde ‘sağ olsunlar bunlar anında çözüyorlar, iş yapıyorlar' diye bir yargı oluşur."

Yapılan işler yeterince anlatılmadığında, bilgi aktarılmadığında, sunulan hizmetlerin ve işlerin geride kalacağının altını çizen Başkan Çolakbayrakdar, "Çok büyük işler yapabiliriz, sahada çok büyük projeler ortaya koyabiliriz ama küçücük bir kilitli parkenin çıkması, günlerce orada kalması ‘belediye şu kadarcık işi bile yapamıyor diye ters bir reklam olabilir. Biz buna izin vermeyiz. Bunun da önüne geçebilmenin bir yolu sahada olan arkadaşlarımızın sizlere aktarılan bilgileri hızlı bir şekilde belediyelerimize aktarması ve işin çözümüne katkı sağlamasıdır. Nihayetinde her birimiz bu şehre farklı noktalarda hizmet için görevliyiz. Bugün için bu görev bizim omzumuzda il yönetimi olarak sizlere düşen görevler de var. Eğer severek yapılırsa güzel bir iş. Zor ama fedakarlıkla, işbirliğiyle, elbirliğiyle zoru kolaya çevireceğiz. Hayatı kolaylaştıracak tedbirleri getirerek, yaşanabilir mekanlar sunacağız" şeklinde konuştu.