Polatlı Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurulu'na katılan Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, konseyin, kurulduğu günden bu güne en aktif dönemini yaşadığını söyledi.

Kent konseyinin tüm taleplerine olumlu cevap verdiklerini belirten Başkan Yıldızkaya, "Kent Konseyimizin bütün faaliyetlerine şeksiz ve şüphesiz destek olduk. Hiçbir taleplerine ‘hayır’ dediğimi hatırlamıyorum. Çünkü, onlar gönüllülük esasına dayalı bir şekilde bu şehre değer katan, bu şehrin değerlerini ortaya çıkartan, bu şehrin insanlarının daha mutlu olmasını sağlamak adına gayret gösteriyorlar. Polatlı Kent Konseyi, kurulduğundan bugüne en aktif dönemini yaşamıştır." dedi.

Şehrin ortak akıl merkezinin Kent Konseyi olması için çalışmalar yürüttüklerini belirten Yıldızkaya, "Polatlı Kent Konseyini çok başarılı buluyorum. Ve özellikle hanımların bu işin icrasını almasını çok önemsiyorum. Çünkü onların olduğu yerde nezaketin ve zarafetin olduğunu biliyorum. Güzel hizmetleri, faaliyetleri topluma mal ederek, herkesi kucaklayarak, her kesimi dinleyerek, her soruna çare üretmeye çalışarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Özverili, başarılı çalışmaları nedeniyle Kent Konseyi Başkanımız Serpil Öztürk hanımefendiye ve tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.