MasterChef Türkiye’de Semih, 11. Yarışmacı Olarak Ana Kadroya Yükseldi MasterChef Türkiye’de Semih, 11. Yarışmacı Olarak Ana Kadroya Yükseldi

Zonguldak'ın Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçük felaketinde Şenol Zurnalı (42) hayatını kaybederken, Savaş Onur (31) ise yaralandı. Göçük, öğlen saatlerinde Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde özel olarak işletilen bir maden ocağında gerçekleşti. İşçilerin 15 metre derinlikte çalışırken, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı göçük meydana geldi. Mesai arkadaşları tarafından kurtarma çalışmaları hemen başlatıldı.

Olayın bildirilmesi üzerine AFAD, sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri derhal olay yerine sevk edildi. Göçük altından kurtarılan Savaş Onur'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yaklaşık bir saat süren kurtarma çalışmalarının ardından kurtarılan Zurnalı ise ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ekiplerin kalp masajı yaparak ambulanstan acil servise ulaştırdığı Zurnalı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden maden işçisi hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Henüz kesin neden ve detaylar netlik kazanmamıştır.