Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, sokakta yaşayan İbrahim Polat'ın (55) çocuk parkında hayatını kaybetmiş halde bulunduğu bildirildi. Olay, Kızılsaray Mahallesi'ndeki bir çocuk parkında meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, İbrahim Polat'ın parktaki yatağında hareketsiz durumda olduğunu tespit etti. Yapılan kontrolde, Polat'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kahramanmaraş'ta 4 Yaşındaki Kız Çocuğunun Gizemli Ölümü Araştırılıyor! Kahramanmaraş'ta 4 Yaşındaki Kız Çocuğunun Gizemli Ölümü Araştırılıyor!

Cesedin üzerinde yapılan incelemede bir miktar para bulundu. Polat'ın daha önce kağıt toplayarak geçimini sağladığı, ancak son zamanlarda sokakta yaşamaya devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı, cenaze ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerinin çalışmalarını izlemek için çevrede toplandı. Polis ekipleri, zaman zaman kalabalığı uzaklaştırmaya çalışsa da meraklı kalabalığın etrafta beklemeye devam ettiği gözlendi.