• DOLAR 32,33 %0.15
  • EURO 35,18 %-0.03
  • ALTIN 2.240,11 %-0.15
  • BİST100 %
  • BITCOIN 64.700 %-5.87
  • ETHERIUM 3.364 %-6.86
10°

Antalya Haberleri

antalya haberleri ve güncel antalya gelişmeleri, antalya ile ilgili tüm video, antalya fotoğrafları ve antalya haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


ÜÇÜNCÜ SAYFA

Antalya'nın Kepez ilçesinde Çocuk Annesi Kadın, Uzaklaştırma Kararı Olan Kocası Tarafından Çocuklarının Gözü Önünde Bıçaklanarak Öldürüldü.

ASAYİŞ

Antalya'da Sokakta Yaşayan İbrahim Polat'ın Cansız Bedeni Çocuk Parkında Bulundu

GÜNCEL

Antalya'da etkili olan şiddetli yağışta bir kişi yaşamını yitirdi. Bölgede çalışmalar devam ediyor. Kentte etkili olan yağış nedeniyle yollarda su...

GÜNCEL

Antalya'yı felç eden şiddetli yağışlar! Evler sular altında, araçlar sürüklendi, ulaşım aksadı. Kentte eğitime bir gün ara verildi.

ASAYİŞ

Antalya Konyaaltı Sahilinde Hareketsiz Yatan Bir Erkek Cesedi Bulundu! Otopsi İçin Adli Tıp Kurumuna Gönderildi.

ASAYİŞ

Antalya'nın Serik ilçesinde, Kadriye Mahallesi'nde sahile vuran 2 ceset daha polis ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Aynı gün içinde Muğla'nın...

ASAYİŞ

Antalya'nın Aksu ilçesinde bir otelin sahilinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

GÜNCEL

Antalya'nın Serik ilçesinde sahilde bulunan genç bir kadına ait ceset, bölgede son günlerde meydana gelen benzer olaylarla birlikte dikkat çekiyor.

ASAYİŞ

Antalya'nın Alanya ilçesine bağlı Konaklı Mahallesi sahilinde bulunan bir çocuk cesedi, bölgedeki yetkilileri harekete geçirdi.

ÜÇÜNCÜ SAYFA

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Yılmaz Gündüz (37), 10 yıldır birlikte yaşadığı üç çocuğunun annesi Burcu Gezersoy'u (26) 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

ASAYİŞ

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 1'inci sınıfa giden çocuğun, sürekli okula gelen bir veli tarafından istismar edildiği iddiasıyla dava açıldı.