TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışma programının sunucusu 53 yaşındaki Acun Ilıcalı yarışma ile ilgili Sansürsüz Futbol isimli programa konuştu. TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor All Star, 30 Haziran'da İstanbul'da yapılan finalle şampiyonu belirledi.

3-T35l

Büyük finale Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı kaldı. 6 aylık Survivor maratonunu SMS oylamasında kazanan isim ise Nisa Bölükbaşı oldu. Survivor All Star 2022 yarışmasında Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olması ile ortaya birçok iddia atılmıştı.

3-T35l

Programa konuşan Ilıcalı, "O kazanmış bu kazanmış bir kere bizi ilgilendiren bir konu değil bu. Oylamayı notere emanet etmişiz, seyirci de oyluyor, kazanıyor. Bence mükemmel bir sistem" dedi.

Ilıcalı, "Survivor bir atletizm yarışması değildir. Her sene söyledim bunu. yüzde 50’si ada hayatıdır, yüzde 50’si de performanstır" diye konuştu.

"Adem, Nagehan, Batuhan, bunlar zaten çok oy aldı. Bu arkadaşlarımızın hiçbiri başarısız değil ki. 'Nisa niye kazandı?' Seyirci çok sevmiş…" diyen Ilıcalı, şöyle devam etti:
"Canlı yayın yapıyorum. Nisa yağıyor. Ben okuyamadım o gün. Zaten kimin kazanacağını anlamıyor musun? Bu kız bir şekilde insanların gönlünü kazanmış. Issız bir adada bir kız, içi dışı tamamen bir." 

2-hlxq

Önceki gün RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu da bir paylaşım yapmıştı. Uslu, Twitter hesabından şu açıklamalarda bulunmuştu: 
"Hem gelen tepkiler hem yorumlar hem de şikayetlere bakacak olursak Survivor All Star 2022 yarışmasında yarışma sonuç aşaması veya son finale doğru uygulamaları ile yarışmayı takip edenleri pek de tatmin etmemiş durumda. Bir çok açıdan büyük bir tepki var yarışma organizasyonuna"