Survivor 2022 All Star'da şampiyonluğun hak edene verilmesini isleyen milyonlarca izleyici durmuyor. Sosyal medya platformlarında günlerdir gündem olan ve her gün yüz binlerce paylaşım yapan Survivor izleyicileri kupa Nisa Bölükbaşı'ndan alınıp, hak eden başka bir isme verilinceye kadar durmayı düşünmüyor.

NİSA'YA KUPAYI İADE ET ÇAĞRISI

Survivor boyunca çok kötü bir performans sergileyen, parkurda uyuyan, yarışma alanını terkeden, çok sayıda yarışmacıya küfürler ve ağır hakaretler eden Nisa'nın kupayı hak etmediğini söyleyen yüz binlerce kişi sosyal medyadan "kupayı iade et" çağrısında bulundular.

nisa-steroid

ACUN'A KUPAYI SAL SAHİBİNE VER ÇAĞRISI

Günlerdir susmayan ve durmayan Survivor izleyicisi kupanın Nisa'ya torpille verildiğini iddia ediyor. İzleyici sosyal medyanın her platformunda Acun Ilıclı'yı ve TV8'i protesto ediyor.

YOUTUBE'DAKİ ŞAMPİYONUN YAYINI ACUN'A ŞOK YAŞATTI

TV8'de yayınlanan Şampiyonunun ilan eidldiği yarışmanın videosu Yootube'da 250 bin dislike aldı. TV8 tarihi boyunca hiç bir videosu bu kadar dislike almamıştı. 

Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon ilan edildiği videoyu 51 bin kişi beğenirken 247 bin kişi ise beğenmedi. TV8 tarihi boyunca like ve dislike butonlar arasında böyle bir fark görmemişti.

dislike-acun

Bu arada yaklaşık 42 bin yorumun yapıldığı videodaki yorumların neredeyse yüzde 95'i olumsuz ve Acun Ilıcalı'yı hak yemekle suçlayan yorumlar olarak gerçekleşti.