Adıyaman, Sümerevler Mahallesinde bugün meydana gelen dehşete düşüren olayda, bir şüpheli, yolda karşılaştığı husumetlisinin boğazını keserek kaçtı. Olay, öğlen saatlerinde Bozbey Caddesi'nde gerçekleşti.

Trafik Kazasında Feci Son: Kahramanmaraş'ta Genç Çift Hayatını Kaybetti Trafik Kazasında Feci Son: Kahramanmaraş'ta Genç Çift Hayatını Kaybetti

Saldırı Anı ve Yaralının Durumu

G.K. adlı şahıs, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçakla saldırıya uğradı. Boğazı kesilen G.K., kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ekipleri, yaralıyı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste tedavi altına alınan G.K'nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Polis Harekete Geçti

Saldırının ardından polis ekipleri hızla harekete geçti. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Kaçan şüpheli, kısa süre içinde Alitaşı Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde polis ekiplerince yakalandı ve gözaltına alındı. Şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma tüm hızıyla sürüyor. Polis ekipleri, saldırının nedenini ve detaylarını ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.