Aşk Taktikleri filmi konusu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Romantik komedi türündeki bu yapım Netflix imzası taşırken bugün platformdan izleyenlerin beğenisine sunuldu. Filmseverler bu haber sonrasında "Aşk Taktikleri filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Netflix filmlerinden olan Aşk Taktikleri konusu, oyuncuları ve yapıma dair tüm merak edilenler...

AŞK TAKTİKLERİ KONUSU NEDİR?

Aşk Taktikleri, erkekleri çözdüğüne inanan Aslı ile kadınları anladığını düşünen Kerem'in hikayesini konu ediyor. Aslı, erkekleri çözdüğüne inanan ve adını saklayarak ilişkiler hakkında yazdıklarıyla oldukça popüler olan, bir moda tasarımcısıdır.

Reklamcı olan Kerem ise kısa süreli ilişkiler yaşayan, kadınları çözdüğüne inanan çapkın bir adamdır. Aşka asla inanmayan Aslı ile Kerem, bir diğerini kendisine aşık etmek için iddiaya girer ve bunun için çeşitki taktikler uygulmaya başlar. Bu süreçte yaşadıkları türlü tesadüfler ve komik olaylar onları birbirine bağlar.

AŞK TAKTİKLERİ OYUNCULARI

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı filmde ayrıca Atakan Çelik, Doğukan Polat, Özgür Ozan, Deniz Baydar, Hande Yılmaz, Ecem Atalay, Yasemin Yazıcı gibi başarılı isimler bulunuyor.