Kahramanmaraş'ta seçim çalışmaları sürerken bir ziyarette Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi. Bakan Özhaseki Kahramanmaraş'ta yapımı devam eden çalışmaları inceleyecek. Aynı zamanda Bakan Özhaseki, bir dizi ziyarette bulunacak ve Cumhur İtiifakı Pazarcık Seçim Ofisi'nin açılış törenine katılacak. Özhaseki'nin yapımı devam eden ve tamamlanan deprem konutlarını da ziyaret etmesi ve yürütülen çalışmalar hakkında bir toplantı düzenlemesi de bekleniyor.

Ziyaret 2 (1)

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile geçtiğimiz ay Pençe - Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen P. Söz. Er. Müslüm Özdemir’in ailesini ziyaret etti. 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, Dulkadiroğlu Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in de yer aldığı ziyarette heyet, Özdemir ailesine baş sağlığı dileklerini iletti.

Fırat Görgel: 'Kahramanmaraş 6 Şubat öncesinden çok daha güzel olacak' Fırat Görgel: 'Kahramanmaraş 6 Şubat öncesinden çok daha güzel olacak'

Ziyaret 1

Bakan Özhaseki, 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan Özdemir ailesine verilen söz üzerine 1 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak teslim edilen köy evi için de hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret 4