Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Hayat Yeniden Vakfı Açılış Galası ve Kırmızı Bisiklet Projesi Lansmanı'na katılarak, bu önemli girişimin şehir için ne denli değerli olduğunu vurguladı. Programa AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları, ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit, şehir protokolü ve STK temsilcileri de katıldı.

Kahramanmaraş’ta Geleneksel Ağustos Fuarı Heyecanı: 9 Ağustos’ta Başlıyor! Kahramanmaraş’ta Geleneksel Ağustos Fuarı Heyecanı: 9 Ağustos’ta Başlıyor!

Lansman 2

Başkan Görgel, konuşmasında, "Özellikle 6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan şehrimizde sivil toplum kuruluşlarının bu anlamlı çalışmalarına ihtiyaç duyuyoruz. Hayat Yeniden Vakfı'nın başlatmış olduğu bu iyilik hareketinin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. Görgel, projenin Kahramanmaraş'a ve ülkeye fayda sağlaması temennisinde bulundu.

Lansman 1

AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Yenişehirlioğlu ise programa ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Kahramanmaraş'ın kendisi için özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Yenişehirlioğlu, "Kahramanmaraş'ın toprağında garip bir tılsım var. İnsanı kendine çekiyor. Bu güzel hareketin burada başlıyor olması ve buradan yayılacak olması da çok güzel" şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit de programda duygularını dile getirerek, Kahramanmaraş'ta başlayan bu iyilik hareketinin önemine vurgu yaptı. Koçyiğit, "Kahramanmaraş'ta bir iyilik hareketi doğuyor. Projede yer alan, emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum" ifadelerini kullandı.