Kim Milyoner Olmak İster’in son bölümünde yarışan Murat Aydoğan, ilginç stratejisiyle geceye damga vurdu. Bilmediği soruda tahmin yapacağını söyleyen yarışmacı, “o piti piti” yöntemiyle doğru cevabı buldu.
Geçmişte fırında çalıştığını ve hayatında önemli bir karar alarak eğitimine yöneldiğini anlatan Aydoğan, Bitlis’te üniversiteyi tamamladıktan sonra Siirt’te kamu görevlisi olarak çalıştığını belirtti.
“Hiç kitap okumadım” dedi, doğruyu buldu
Edebiyat sorusu karşısında zorlandığını ifade eden yarışmacı, joker hakkını kullandıktan sonra tahminde bulundu. Sorunun doğru cevabı Juan Rulfo olurken, Aydoğan şansıyla doğru seçeneği işaretledi.
Kahramanmaraş sorusunda elendi
200 bin TL’lik soruya kadar yükselen yarışmacı, Andırın yöresine özgü tirşik çorbası sorusunda yarışmaya veda etti.
Renkli kişiliği ve samimi açıklamalarıyla dikkat çeken Aydoğan, izleyicilerin hafızasında yer edinen yarışmacılar arasında yer aldı.


