Bilal Erdoğan, Muş’ta katıldığı programda Kahramanmaraş’ta yaşanan olayların ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, çocukların korunması için daha önce harekete geçilmesi gerektiğini söyledi.
Muş Alparslan Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Erdoğan, toplumun çocuklara karşı sorumluluğunu hatırlattı.
“Toplum Olarak Sorumluyuz”
Çocukların gelişiminde sadece ailelerin değil, tüm toplumun etkili olduğunu belirten Erdoğan, bireylerin davranışlarının çocuklar üzerinde doğrudan etkili olduğunu ifade etti.
Sosyal Medya İçin Acil Adım Çağrısı
Meclis gündemindeki sosyal medya düzenlemesine değinen Erdoğan, gecikmelerin kabul edilemez olduğunu söyledi. Çocukların korunması için hızlı hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.
Eğitimde İş Birliği Vurgusu
Okullardaki güvenlik tartışmalarına da değinen Erdoğan, öğretmenlerin desteklenmesi gerektiğini ifade ederek aile ve devlet iş birliğinin önemine dikkat çekti.
“Sevgi Olmadan Çözüm Yok”
Erdoğan, yaşanan olayların temelinde nefret duygusunun bulunduğunu belirterek, bu duygunun ancak sevgiyle ortadan kaldırılabileceğini söyledi.





