Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası(MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Türkiye’nin önemli yat ve tekne üretim merkezlerinden biri olan Manavgat Yat Çekek Alanı’nın İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini gerektiğini söyledi.

Manavgat’ta Boğaz Mevkii’nde yat çekek alanı olarak ayrılan bölgede ciddi bir üretimin olmasına rağmen dağınık bir yapılanma olduğunu kaydeden Boztaş, “Manavgat’ta ciddi bir yat ve tekne imalatımız var. Türkiye’nin birçok alanına olduğu gibi dünyanın değişik ülkelerine yat ve tekne imal ediyoruz. Manavgat’ın yönetimi noktasında bulunan kurumlar olarak, dağınık bir şekilde özel mülklerinde aralarında bulunduğu alanlarda olan bu yat ve tekne imalatlarının bir alana toparlanarak İhtisas OSB ile çözülmesi konusunda görüş birliğimiz var” diye konuştu.

MATSO'da Manavgat'ta bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Lütfi Elvan’ın da aralarında bulunda AK Parti Antalya milletvekili adaylarının adaylarının katıldığı toplantıda Boztaş, Manavgat Yat Çekek Alanı İhtisas OSB ilgili bilgilendirme yaparak oda olarak görüşlerini sundu.