Disney Plus'ın yeni projesi 'Dünyayla Benim Aramda' konusu ve oyuncu kadrosu ile yayınlanmadan önce tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Dizinin platformda yayınlanmasının ardından cesur ve ateşli sahneleri sosyal medyaya damga vururken, gündemden düşmemeye devam ediyor. 

hafza-1-rNR3-1

Görenler gözlerine inanamadı
Dünyayla Benim Aramda dizisi yayınlanır yayınlanmaz güzel oyuncu Demet Özdemir ile yakışıklı oyuncu arasındaki yatak sahneleri olay olmuş, sosyal medyanın gündemine damga vurmuştu. Son günlerin en çok konuşulan dizisinde Sinem karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın mastürbasyon yaptığı sahneleri görenler gözlerine inanamadı. 

Hafsanur Sancaktutan'ın mastürbasyon sahnesi olay oldu
Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı 'Dünyayla Benim Aramda' dizisinin cesur sahneleri olay olmaya devam ediyor. Sinem karakterine can veren genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan'ın 'Buğra Gülsoy'un canlandırdığı Tolga karakterinin fotoğraflarına bakıp, mastürbasyon yaparak kendini tatmin ettiği sahneler gündeme bomba gibi düştü. 

"Hafsanur gibi bir oyuncuya yakışmadı"
Dizinin ikinci bölümünü izleyenler Hafsanur Sancaktutan'ın mastürbasyon yaptığı sahneye tepki gösterdi. Genç oyuncu eleştirilere maruz kalırken, "Aşırı gereksiz", "Hafsanur gibi bir oyuncuya yakışmadı", "Bu fotoğraflar asla unutulmayacak kendini yaktın", "Saçma bir sahne olmasa da olurdu" gibi yorumlar yapıldı.

İşte olay olan o sahnelerden kareler;

15476540-728xauto-9OQZ728xauto-bXDg728xauto-4D6Q (1)