Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda.  Fenerbahçe Çaykur Rizespor skor kaç kaç olur merak konusu.  Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı canlı izle  Fenerbahçe Çaykur Rizespor deplasmanına çıkıyor. Yaptığı yıldız transferlerle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe, Süper Lig'te ilk deplasman maçına çıkıyor. Peki Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçının tüm detaylar haberimizde..4 Nisan 2015’te deplasmanda 5-1 kazandığı Çaykur Rizespor maçının ardından Trabzon yolu üzerinde silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe, aylar sonra Rize'de maça çıkıyor. İşte muhtemel 11'ler...

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Fenerbahçe maçı öncesinde iddialı açıklamalar yaptı. Zorlu karşılaşmada büyük bir taraftar desteği beklediklerini dile getiren Ferah, “Ligin ilk haftasında Gençlerbirliği deplasmanında kazanarak sezona moralli başladık. Şimdi de ligin en  flaş transferlerini yapan ve şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Fenerbahçe’ye karşı oynayacağız. Kendimize güveniyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı bu akşam saat 21:45'te başlayacak. Bu karşılaşma Lig TV'den naklen yayınlanacak.
 
Rize'deki maçlar 
 
Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor takımları yarın karşılaşacakları  Rize'de daha önce 15 lig maçına çıktı. 
Rize'de konuk Fenerbahçe 7, ev sahibi Çaykur Rizespor 4 galibiyet  aldı, 4 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe 28, Çaykur Rizespor ise 17 gol  attı. 
 
Sarı-lacivertliler, 3'ü lig, biri kupa olmak üzere Rize'de oynadığı  son 4 resmi maçı da kazandı, rakibinin filelerini bu karşılaşmalarda toplam 15  kez havalandırdı. 
 
İptal edilen maç 
 
Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor takımları arasında ligde 2003-2004  sezonunda İstanbul'da yapılan maç çok ilginç gelişmelere sahne oldu. 
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 8 Kasım 2003'te yapılan ve 1-1  sonuçlanan maçta hakem Ali Aydın, 86. dakikada ikinci sarı kartı gösterdiği  Çaykur Rizesporlu futbolcu Gustavo Anders Victoria Rave'ye kırmızı kartı  çıkarmayınca, oluşan kural hatası nedeniyle karşılaşmanın tekrarına karar  verildi. 18 Ocak 2004'te yapılan tekrar maçını Fenerbahçe 4-1 kazandı. 
 
Fenerbahçe'den farklı galibiyetler 
 
Fenerbahçe, Çaykur Rizespor karşısında en farklı skorlu galibiyetini  1986-1987 sezonunda İstanbul'da 6-0'la aldı. 
 
Sarı-lacivertliler ayrıca, 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989  sezonunda Çaykur Rizespor'u deplasmanda 5-0 yenmeyi başardı. 

Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşılaşıyor.Ligin ilk haftasını Gençlerbirliği galibiyetiyle kapatan Çaykur Rizespor, ikide iki yapmayı hedeflerken; evinde Eskişehirspor'u 2 golle geçen Fenerbahçe'de Rize'de üç puanla dönme amacında...
 
Yeni Rize Şehir Stadı'nda saat 21:45'te başlayacak mücadelede Cüneyt Çakır düdük çalacak.
 
Sakatlığı devam eden Gökhan Gönül ile cezası bulunan Caner Erkin'in forma giyemeyeceği mücadeleyi Skorer'den canlı olarak takip edebilirsiniz.
 
MUHTEMEL 11'LER
 
Ç.Rize: Itandje, Orhan, Viera, Oboabona, Eren, Yalçın, Sylvestre, Ahmet İlhan, Chavelier, Deniz, Kweuke

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Meireles, Josef de Souza, Nani, Diego, Sow, Fernandao.
 
Nani, Çakır ile buluşuyor
 
Luis Nani ile FIFA kokartlı Türk hakem Cüneyt Çakır, 5 Mart 2013 tarihinde oynanan Manchester United-Real Madrid maçından sonra ilk kez birlikte sahada yer alacak.
 
Portekizli oyuncu Manchester United forması giyerken, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turunda Real Madrid’le oynadıkları ve Cüneyt Çakır’ın yönettiği maçta  kırmızı kart görmüştü. İngiliz temsilcisi tur için gerekli olan skoru (1-0) yakalamışken, maçın 56. dakikasında Cüneyt Çakır, bir pozisyon sonrası Nani’ye direkt kırmızı kart çıkarmıştı. İngiliz ekibinin elendiği maçtan sonra Çakır’ın kararı başta  Manchester United’ın efsane teknik direktörü Alex Ferguson olmak üzere birçok kesim tarafından eleştirilmişti.
 
Rize’de kuş uçmadı
4 Nisan 2015’te deplasmanda 5-1 kazandığı Çaykur Rizespor maçının ardından Trabzon yolu üzerinde silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe, aylar sonra ilk kez Rize’ye gitti.
 
Özel uçakla önce Trabzon’a hareket eden, ardından karayolu ile Rize’ye geçen sarı-lacivertli kafileyi 400 güvenlik görevlisi korudu. Sarı-lacivertli kafileyi kalacağı otel önünde bir grup taraftar ve Rize Fenerbahçeliler Derneği üyeleri çiçeklerle karşıladı. Fenerbahçe’nin karşılaşma sonrası güvenlik gerekçesiyle Rize’de kalacağı, İstanbul’a bir gün sonra döneceği açıklandı.