Fırat Görgel, AK Parti'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak belirlendi. Görgel, 5 Haziran 1982 tarihinde Kahramanmaraş'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş'ta tamamlayan Görgel, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak eğitimine devam etti. Mezuniyetinin ardından avukatlık kariyerine başlayan Görgel, 2004 yılında AK Parti üyesi olarak siyasete atıldı.

fYrat_gortel

Siyasi kariyerinde çeşitli görevler üstlenen Görgel, 2006 yılından itibaren AK Parti Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları'nda aktif rol aldı. 2010 yılında Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendi. Ardından il başkan yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda yer aldı. 2015 yılında ilçe başkanlığı görevine getirilen Görgel, 2020 yılında Kahramanmaraş İl Başkanlığı için aday gösterildi.

Evli olan ve 2 kız çocuğu sahibi Fırat Görgel, siyasi kariyeri ve aktif görevleriyle Kahramanmaraş siyasetinde tanınan bir isim olarak bilinmektedir.

Kahramanmaraş'ta Reyyan Apartmanı Davası: 'Patlıcan Tarlasına Bina Dikmişler' Kahramanmaraş'ta Reyyan Apartmanı Davası: 'Patlıcan Tarlasına Bina Dikmişler'