İletişim Başkanlığı'ndan alınan bilgilere göre, Lusail Sarayı'nda gerçekleşen Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılan Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi.

Kahramanmaraş'ta Ebrar Sitesi Davasında Şok İfadeler: 'Apartmanda Demir Yoktu' Kahramanmaraş'ta Ebrar Sitesi Davasında Şok İfadeler: 'Apartmanda Demir Yoktu'

AA-20231204-33103283-33103281-CUMHURBASKANI_ERDOGAN_KATARDA

Toplantıların sonrasında EXPO 2023 fuar alanını ziyaret eden Erdoğan, Türkiye pavyonunu inceledi, yetkililerden bilgi aldı ve özel defteri imzalayarak hatıra fidanı dikti.

aw091435-01

Doha EXPO 2023 Fuarı'nın Suudi Arabistan, Katar ve Türkiye pavyonlarının düzenli ve güçlü olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temennimiz odur ki bundan sonraki dönemlerde bu katılımlar çok daha fazlasıyla olsun ve dünyadaki ticaret birbiriyle kaynaşsın. Bu küresel organizasyonu gerçekleştiren Katar yönetimine başta kardeşim Temim'e Türkiye olarak şahsım ve milletim adına çok çok teşekkür ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.