Esra Erol'da programına başvuran 57 yaşındaki Eniz Bey izleyeni delirtti. 'Sevdiği kadın ile barışmak' için programa başvurmuştu. Canlı yayında ortaya çıktı ki 6 çocuğu ve eşini terk etmişti. 'Aşık oldum' dediği kadın da bir hayat kadınıydı. Dahası da vardı. Uçkurunun derdine düşen 57 yaşındaki Eniz Demirci bir de cinsel içerikli video çekmişti ve bununla tehditlerde bulunuyordu.

esra-erol-eniz-demirci-hayat-kadini-AW0K
57 yaşındaki Eniz Demirci, 6 çocuğunu ve karısını ortada bırakmış, bir hayat kadınının peşine düşmüştü. Esra Erol, sevdiğin kadını ve ondan olan çocuğunu aradığını sanırken ortaya bunlar çıkınca adamı kovmaktan beter etti. Dahası da vardı. Canlı yayına geçimini erkeklerle para karşılığı ilişkiye girerek sağlayan hayat kadını da bağlandı. Bu kez işin rengi daha da değişti. Adamın cep telefonunda cinsel ilişki videosu olduğu ifşa oldu. Ardından adamın çocukları yayını arayınca Eniz Demirci'nin akıllara zarar pislikleri ortaya döküldü.

esra-3-uYgk
Edirne'den Esra Erol'da programına başvuran Eniz Demirci, sevdiği kadını ve ondan olan çocuğunu aradığını söyledi. Programın başında her şey normaldi. Ta ki hikayenin detayları ortaya çıkana kadar. 57 yaşındaki Eniz Demirci'ye Esra Erol 'niye programa başvurdun' diye sordu. Eniz Demirci "Ben 33 yıllık evliyim, eşimle anlaşamıyorum ondan ayrılmaya geldim. 1.5 yıldır eşim beni eve almıyor. Sebebi bir hayat kadını ile beraber olduğum için... Cansu'ya aşık olunca eşim beni evden attı" dedi. Esra Erol'un o anda yüzü değişti. Eniz Demirci 33 yıllık eşi Yosma Demirci ile ondan olan 6 çocuğunu uçkur sevdasına düşünce terketmişti. Bir hayat kadınına aşık olduğunu söyleyen Eniz Demirci, ailesini terkedip 2.5 yıl onunla yaşamış. 57 yaşındaki 6 çocuklu adamın aşık oldum dediği hayat kadını Cansu Altunalmazlar 32 yaşındaydı. Hayat kadını ile gündüzleri kafede birlikte olduklarını söyleyen Eniz Demirci, 'Akşamları da evine gidiyordu. Eşim ilişkimizi Cansu hamile kalınca yakaladı. Bir çocuğumuz dünyaya geldi" dedi. 

esra-erol-eniz-demirci-hayat-kadini-D3PF
Eniz Demirci'nin hayat kadını ile olan 'aşkı' da bir garipti. Kadın ile 2.5 yıl birlikte olmasına rağmen aynı evde yaşamamıştı. Gündüzleri bir kafede buluşup, akşamları ayrılıyorlarmış. 2 dairesini satıp hayat kadını olan sevgilisine harcadığını öğrenince Esra Erol, 'bu parayı nasıl yedirdin, her gün tost mu alıyordun' diye sordu. Eniz Demirci, "Kafede gündüz buluşunca hayat kadınlığından ne kadar kazanıyorsa ona o parayı veriyordum. Günlük 200 lira cebine koyuyordum, o da akşam annesinin evine gidiyordu" dedi.

 Cansu isimli kadının ailesi ile de tanışan Eniz Demirci, "ağabeyi beni olumlu karşıladı ama damatları olarak kabul etmediler" dedi. 5 ay önce Cansu bir çocuk dünyaya getirince Eniz Demirci, bu kez kızın annesine gidip 'O çocuğun babası benim' demiş. Kızın annesi ise 'çocuğun babası sen değilsin" diyerek onu kapıdan çevirmiş. Eniz Demirci bunun üzerine hayat kadını olan Cansu'yu gidip DNA testi istemiş. Bunu isteyince de Cansu ona soğuk davranmaya başlamış. Eniz Demirci'nin Esra Erol'un "pişman mısın" sorusuna verdiği yanıt ise "Pişman da değilim. 2 dairem gitti'" oldu. Esra Erol, 'peki Cansu gel barışalım dese barışır mısın" sorusuna verdiği yanıt ise "barışırım" olunca Esra Erol'un sinirleri gerildi. 

2 daire parasını aynı evde yaşamadığı hayat kadınına nasıl yedirdiği avukat Hülya Kuran'ın merakını çekti. Kafede buluştuğu, aynı evde yaşamadığı kadına her gün 200 lira veren Eniz Demirci, o kadar bir meblağı da onu pazarlayan adama veriyormuş. Eniz Demirci, 1.5 yıl boyunca adama her gün para ödemiş. 

Yayına bağlanan Eniz Demirci'nin kızı 'babasının ömrü boyunca hayat kadınlarına para yedirdiğini' söyledi. 'Sana yazıklar olsun' diyen Eniz Demirci'nin kızı, annesinin şeker hastası olduğunu, babasının malını mülkünü Cansu isimli hayat kadınına yedirdiğini anlattı. Eniz Demirci'nin uçkur sevdası tüm ailesini de rezil etmiş. Sadece bu da değil. Eniz Demirci uçkurunun peşinde koşarken eşi Yosma Demirci, 6 çocuğunu bulaşıkçılık yaparak geçindirmeye çalışmış. Eniz Demirci ise eşi ve çocuğunun oturduğu evde dahil olmak üzere 2 dairesini satıp faize koymuş ve parayı çekip Cansu ile yemiş. 

esra1-BGKv

Eniz Demirci'nin kafede 2 daire parası yedirdiği hayat kadını Cansu da yayına bağlandı. Eniz Demirci, Cansu'dan 5 aylık bir kızı olduğunu söylemişti. Yayına bağlanan Cansu ise "çocuk ondan değil. Kimden olduğunu bilmiyorum. Valla babasının kim olduğunu ben de bilmiyorum" dedi. 32 yaşındaki Cansu, 5 aylık kızını yetiştirme yurduna bıraktığını açıkladı. Eniz Demirci ise çocuğun kendisinden olduğunu iddia etti. Hamilelik döneminde ve doğumda Cansu'nun yanında olduğunu belirten Eniz Demirci, 'Kimlikte ailesi duymasın diye babası ben değilim" dedi. 

Cansu Altunalmazlar, Eniz Demirci ile para karşılığı ilişki sırasında tanıştığını anlattı. Sonrasında onun peşini bırakmadığını anlatan Cansu, Eniz'in cinsel içerikli görüntüleri ile onu tehdit ettiğini anlattı:
-Ben bu işi yapıyordum. Onunla tanıştım beni bırakmadı. Ben onun ev parasını yemedim. Kendisi bana para verdi bu hayattan kurtardı. Ama sonra beni tehdit etmeye başladı. Mahrem görüntülerimi çekip aileme söylemekle tehdit etti. Onun telefonunda benim görüntülerim var. Zorla ona kadınlık mı yapacağım".

Ortaya çıkan pislikleri sonrasında Esra Erol'un sabrı taştı. Hayat kadınını kendine döndürmek için 'çocuk benden' ısrarında bulunan Eniz Demirci'ye Esra Erol 'senin çocuğun yok" diyerek patladı. Esra Erol yayını bir kenara bırakıp adamı kovmaktan beter etti. "Sen bir aynaya bak" diyen Esra Erol uçkur sevdalısı adama şunları söyledi:
-Sen bir aynaya bak ben ne yapıyorum de. Bir insanın utanma duygusu en büyük erdemlerden biridir. İnsan önce yaptıklarından sonra da 6 evladından utanmalı. Sen bu kadına hayat seçimi ne olursa olsun laf söyleyemezsin. Yemin ederim o kadın senden çok daha onurlu bir kadın.

-Sen kurtarıcı mısın? Sen kurtarmak istiyorsan şeker hastası karını kurtaracaksın. Sen kurtarmak istiyorsan 6 çocuğunun rızkını sokaklarda yemeyeceksin. Geçin bunları. Böyle bir şey olabilir mi Eniz bey ya... Senin 6 çocuğun var. Kız evlatlarından birinin böyle olsanı ister misin. Baba sokakta, baba çocuklarının başında değil. Bir babanın görevi çocuklarına öncelikle iyi örnek olmaktır. Ben de eşinin yerinde olsam ben de sana saldırırdım. Hangi kadın olsa cinleri tepesine çıkar. Düşünsenize yanınızdaki adamdan artık illallah gelmiş utanıyorsunuz ya..."