Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şehitkâmil ve Nizip ilçelerinde düzenledikleri operasyonlarda piyasa değeri 23 milyon 120 bin TL olan kaçak cep telefonlarına el koydu. Operasyon sonucunda 354 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi.

Anadolu Otoyolu'nda Feci Kaza: Hafif Ticari Araç ve Minibüs Çarpıştı, 3 Kişi Hayatını Kaybetti! Anadolu Otoyolu'nda Feci Kaza: Hafif Ticari Araç ve Minibüs Çarpıştı, 3 Kişi Hayatını Kaybetti!

Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, A.Ü. ve M.A. isimli şahıslara ait iş yerleri jandarma ekipleri tarafından arandı. Yapılan aramalarda, toplam değeri 23 milyon 120 bin TL olan 354 adet kaçak cep telefonu bulundu ve bu ürünlere el konuldu.

Operasyon kapsamında iş yeri sahipleri A.Ü. ve M.A. gözaltına alınarak adli işlemler başlatıldı. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen bu operasyonlarla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaçakçılıkla mücadele kapsamında yapılan operasyonlarla ilgili detaylar ve soruşturmanın gelişmeleri için jandarma ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.