Kahramanmaraş'ta Uyuşturucu sevkiyatı yapan şebekeye operasyon yapıldı. Birbiriyle bağlantılı hareket eden otomobil ve tıra aynı anda operasyon yapılırken, Tır'da led lamba kutularına zula edilmiş 380 gram metamfetamin Uyuşturucu maddesi ele geçirildi. 

   Edinilen bilgiye göre,  Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri
uyuşturucu ile mücadele kapsamında iller arası uyuşturucu sevkiyatı yapan şahıslar nefes kesen bir operasyonla yakalandı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde sistematik takipler yapan polis ekipleri, Gaziantep Çevre yolundan Kahramanmaraş'a girmeye çalışan otomobil ve Tırı takibe aldı. Kahramanmaraş girişinde yakalanan otomobil ve gerisinde seyreden Tır'a aynı anda kilit operasyon yapıldı. 
 Öncü araç olan otomobil içerisinde E.Y.(33), aracı geriden takip eden Tır içerisinde bulunan Ç.Ç (30) isimi şüpheliler yakalanarak etkisiz hale getirildi. Narkotik madde arama köpeğinin de katıldığı operasyonda,  Tırın kupasında yatağın altında led lamba kutularının içerisinde zulalanmış vaziyette 380 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti kapsamında adli makamlara sevk edilen Ç. Ç. (30) ve E.Y. (33) isimli şüpheliler tutuklanarak  cezaevine teslim edildi.