Türkiye Kahramanmaraş'tan Ali Çam'ın yazdığı yazıyo konuşuyor. Geçtiğimiz günlerde Bülent Arınç'ın söylediği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da tepkisini çeken "Selahattin Demirtaş'ın Devran kitabını okudum, Belki Demirtaş hakkında fikriniz değişmeyecek ama Kürtlerin neler yaşadığını anlayacaksınız, Kürtler konusunda fikriniz değişebilir" şeklindeki sözleirne cevap niteliğindeki yazı sosyal medyayı salladı.

Sosyal medyada 10 binden fazla kişinin paylaştığı ve iki milyon kişinin okuduğu yazıya binlerce yorum ve onbinlerce beğeni geldi. Ali Çam'ın yazısına gün boyu Türkiye'nin her yerinden ve çeşitli kurumların en üst seviyesinde görev yapan kişiler, siyasetçiler destek verdi. 

Son olarak akşam üzeri Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bir açıklama yaptı ve Bülent Arınç'ı ağır şekilde eleştirdi. Erdoğan açıklamasında "her türlü fitne ve fesat girişimlerini reddediyor, sizlerden de dikkatli olmanızı istiyorum." ifadelerini kullandı. 

ALİ ÇAM NE DEMİŞTİ:

Kürtlerin ne yaşadığını neden Kahraman Mehmetçik’ten öğrenmiyorsunuz?

Kürtlerin ne yaşadığını neden Kahraman Türk polisinden öğrenmiyorsunuz?

Kürtlerin ne yaşadığını neden TÜRK İstihbaratından öğrenmiyorsunuz?

Kürtlerin ne yaşadığını neden çocukları PKK tarafından dağa kaçırılan, 12 yaşındaki çocuklarına tecavüz edilen KÜRT analardan öğrenmiyorsunuz?

Kürtlerin ne yaşadığını neden eşine, kızına gözlerinin önünde tecavüz edilen KÜRT babadan öğrenmiyorsunuz?

ALİ ÇAM'IN YAZISININ TAMAMINI FACEBOOK'TA OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ALİ ÇAM'IN YAZISININ TAMAMINI HABER46'DA OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ