Kahramanmaraş'ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanacak mı uygulanmayacak mı? Bu sorunun cevabı belli oldu.

Hürriyet, Milliyet ve Sözcü gazetelerinin Haberine göre; Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısında alınan kararlara göre, 24 ilde uygulanan şehirlerarası giriş/çıkış kısıtlamasında da değişikliğe gidildi. Buna göre, Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ bu uygulamanın dışında bırakılırken, geri kalan diğer illerde uygulama devam edecek.

Cihat Sezal: Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı

Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal sosyal medyadan yaptığı açıklamada sokağa çıkma yasağının kaldırıdlığını ifade etti. İşte Cihat Sezal'ın Açıklaması:

Kahramanmaraş için şehir giriş-çıkış kısıtlamaları kalktı. Dolayısıyla sokağa çıkma yasağı da uygulanmayacak. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Kazanımlarımızı

kaybetmeyelim

Ayrıca seyahat kısıtlamasının kaldırıldığı toplam 16 büyükşehirde 16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerindeki 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

ÖNEMLİ AÇIKLAMA: Kahramanmaraş Milletvekili Cihat Sezal'la birlikte Hürriyet, Milliyet, Sözcü, Gazetevatan gibi tüm ulusal sitelerde ve yüzlerce haber sitesinde Kahramanmaraş'ta Sokağa Çıkma Yasağının kaldırıldığı yazıyor. Ancak Valilikten bir açıklama gelmedi ve İçişleri Bakanlığı'da bu konuda detaylı açıklama yapmadı. Bu yüzden bu konuda bir belirsizlik var. Kahramanmaraş Valiliği dün yaptığı toplantıda ilçeler arası giriş çıkışların durdurulması kararını verdi. Ancak bu konuda bir açıklama yapmadı. Kahramanmaraş Valiliği'nden bu konuda açıklama bekleiniyor.