Bugün günlerden 3 Mayıs Pazar günlük burç yorumunda neler var gelin bir göz gezdirelim.. Artık Mayıs ayının ilk haftasına girmiş bulunmaktayız. Siz değerli okurlarımıza günlük burç yorumlarını sunuyoruz. 3 Mayıs Pazar aynı zamanda hafta sonunun son tatil günü olmaktadır. Burcunuz size önümüzdeki günler için neler söylüyor.Güncel günlük bütün burçların yorumu sizlerle.
Bütün burçlara ait burçların yorumları; Yay, İkizler, Balık, Aslan, Yengeç, Başak ve diğer burçlar hakkında 3 Mayıs Pazar 2015'e ait güncel burç yorumları..

Günlük Burç Yorumunu Oku 3 Mayıs Pazar

koç

Bugün, isteklerinizi elde etme gücünüzü dengeli bir şekilde kullanmanız gerekecektir. Yönetici gezegeniniz Mars, özelikle öğle saatlerinde, duygu dünyanız açısından hızlı kararlar vermenize neden olabilir. Unutmayınız ki, hala dolunay enerjisi yaşamaktasınız ve bu durum birlikte olduğunuz kişiyle yaşama bakış açısından aranızda görüş ayrılıklarına neden olmakta. Sadece beraberlik konusunda akşam saatlerine kadar sakin ve kontrollü bir şekilde hareket edebilirseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır. Gün içinde çevrenizle olan iletişiminiz açısından baktığımızda, her konuda hızlı düşünmenize ve çabuk harekete geçmenize neden olan enerjiler, fikirlerinizin sürekli değişimini sağlayacaktır. aynı konu üzerinde takılıp kalmak yerine, değişik konularda bilgi toplamak, etrafınızla kontağa geçmek kolay olacaktır. Tabi ki yine temkinli olmayı sürdürmelisiniz. Çünkü bu enerji altında dağılmak gayet kolaydır. Tam bir şeye odaklanırsınız, birden bire sıkılır başka bir şeye yönelirsiniz. Bu nedenlerden dolayı da bir işi tam olarak bitirmek zorlaşabilir. Ayrıca yine bu enerji, yolculuklar açısından oldukça etkindir, bir yere çabucak varmak, ordan oraya koşuşturmak kolaydır. Trafik kurallarına riayet etmenizi özellikle öneriyorum. Karşılıklı görüşmeler açısından temponun yüksek oluşu dikkat çekebilir. Fikirlerinizi kabul ettirmek istiyorsanız lütfen daha yavaş ve ılımlı bir şekilde anlatmaya çalışınız çünkü karşınızdakinin sizin hızınıza yetişmesi veya sizi tam olarak dinlemesi, anlaması mümkün olmayabilir. 

Günlük enerjinin akşam saatlerindeki diğer etkisi ise, yine ilişkinizi yakından ilgilendiren konularda sabahki zorlukların biraz daha hafiflemesi, gerekli iletişimin daha kolay sağlanması mümkün olacaktır. Ayrıca, tutkularınızı birbirinize hissettirmeniz kolaylaşacak, içgüdülerinizin sizi yönlendirmesi sayesinde, bilinçaltınızdaki paylaşım duygusu ortaya çıkarak anlaşmazlıkların düzelmesini sağlayacaktır. ilişkisi olmayanlar ise, tutkularının yönlendirmesi sayesinde macera isteklerinizi doyurabilecekleri kişilerle tanışma fırsatı bulacaklardır.

boğa

Bugün, yeteneklerinizin gücü sayesinde maddi kazanımlar elde etmeniz kolaylaşabilir. Sahiplenme güdünüz yüksektir ve kendinizi gerek maddi gerekse manevi konularda güçlü hissetmek isterseniz. Güvencenize verdiğiniz önem doğal olarak aktif hale gelmenizi sağlayarak sizi ileriye doğru itebilir. Bu özgüven sayesinde hem girişimlerinizde başarı elde eder hem de kolayca vazgeçmezsiniz. Zihinsel açıdan hızlı düşünmeniz ve çabuk karar vermeniz sayesinde zamanı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Güçlü duygularınız çabucak harekete geçmenizi sağlar ve bu durum sayesinde gündelik iş temponuzda aktif olmanız gereken alanlarda öne geçebilirsiniz. Bugün başladığınız projeler ustalığınız sayesinde kolayca işler hale gelerek çevrenizdeki kişiler tarafından takdir edilmenizi sağlar. Her zaman bastığı yere dikkat eden sizler için, gündelik tüm uğraşlarda hareketlilik gözlenecektir. Siz de bu etkiden yararlanarak, normal zamanlarda tam olarak karar veremediğiniz konularda net bir görüş açısına sahip olur ve adım atabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde etkili olacak bu enerjiyi en iyi şekilde değerlendireceğinizi düşünüyorum.

Akşam saatlerinden itibaren geçerli olacak diğer bir enerji ise, cinselliğinizi ilgilendiren konularda duygularınızın güçlenmesini sağlayacaktır. Sevginizi davranışlarınızla ve fantezilere olan meylinizle gösterebilir veya her türlü ilgiden zevk alabilirsiniz. Başkalarıyla bütünleşebilme gücünüz artar, özellikle kendinize ait değerleri dışardan gördüğünüz destekle büyütebilir, kendinizi her zamanki gibi güvende hissedebilirsiniz. Bu size hem iş hem de gelir açısından büyük bir kuvvet olacaktır. sizler yapınız gereği en ufak bir şeyin bile kıymetini gayet iyi bildiğiniz için, bu enerjiyi en verimli şekilde kullanacağınızı düşünüyorum.

ikizler

Bugün, öğle saatlerinde daha fazla kendisini hissettirecek Mars enerjisi sayesinde, çekiciliğinizi dış dünyada hissettirebilme gücü elde edeceksiniz. Aktifliğiniz ve hareketliliğinizle cesaret dolu tüm girişimlerde başarılı olabilirsiniz. Özellikle aşk konusunda popülerliğiniz tartışılmaz olacak ve kafanızın içinde karar verdiğiniz kişi veya süregelen beraberliğinizle alakalı konularda fikirlerinizi kolaylıkla kabul ettireceksiniz. Samimi duygularınızı sözel olarak karşınızdaki kişiyle paylaşımınız sayesinde, ne demek istediğinizi kolaylıkla ifade edebilir ve yüreğinizin içindeki duyguları davranışlarınızla da gösterebilirsiniz. Özellikle nazik ve uyumlu davranmaya çalışmanız, karşınızdaki kişinin de sizdeki farklılığı anlamasına neden olacaktır. Her zaman yüzeysel düşündüğünüzü ve hareket ettiğinizi düşünenler bile bugünkü tavırlarınız karşısında size hayran olabilirler. Kültürel konuşmalarınız, girdiğiniz ortamlarda bilginizi etrafınızdaki insanlarla paylaşımınız oldukça yüksektir. Hangi konu olursa olsun söyleyecek onlarca kelime bulabilirsiniz. Aynı anda birden çok işle uğraşabilir ve çevrenizdeki kişilerce, o nasılsa halleder izlenimi bırakabilirsiniz.

Akşam saatlerinde ise, ciddi beraberliğinizi yakından ilgilendiren meselelerde, kendi içinizdeki bu moral yüksekliği sayesinde ona karşı olan duygularınızda yoğunlaşma ve daha tutkulu davranışlar görülmeye başlar. O da size karşı daha içgüdüsel olarak daha fazla yakınlık duyabilir ve size bunu hissettirebilir. Böylece aşkı ifade ediş şekliniz sadece çevrenizdeki kişilere kibar davranmanızı sağlamakla kalmaz, birlikte olduğunuz kişiyle olan mahremiyetinize de özel önem vermenize neden olacaktır. Bazı pürüzler içten içe devam ediyor olsa bile, yavaş yavaş üstesinden gelebilmeyi bu enerji sayesinde başarabilirsiniz. Eğer erkekseniz karşınızdaki kadının son derece güçlü davranışlar göstermesi ve dişiliğini size hissettirmesi gerekecektir. Kadınsanız, karşınızdaki erkekten daha sağlam davranışlar bekler ve sevgisi adına neler yapabileceğini göstermesini arzu ederseniz. 

yengeç

Bugün, iç dünyanızdaki güvence arayışınızda iki önemli enerjinin etkisi hakimdir. Bunlardan birincisi, Ağustos başından beri devam eden Mars enerjisinin zorlu pozisyonudur. Daha önce de belirttiğim gibi bu enerji, kimi günlerde içinize kapanmanıza neden olmaktaydı. Bugün ise, ruhsal olarak bu etkiyi devredışı bırakabilecek durumlar söz konusu olacaktır. İsteklerinizi elde etmek için veya arzu ettiğiniz konularda harekete geçebilmek için dışardan destek beklemenize gerek kalmadan kendi kendinizi motive edebilir, zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Oluşan bazı terslikleri başınıza gelen bir fenalık olarak görmek yerine, bunların hepsinin bir ders olduğu yolunda garip bir rahatlık duyabilirsiniz. Bu durum inancınızla alakalı olduğu gibi, bugünkü düşüncelerinizin iyimserlik gücünden de kaynaklanabilir. Kendinize güveniniz artar ve herşeyin altından bir şekilde kalkabileceğinizi hissedebilirsiniz. Bu sizin oldukça işinize yarayacaktır. Yeter ki, bunu uygulamaya gönüllü olun.

İşte bunu sağlamanız halinde, gündelik iş temponuzla alakalı konularda daha bir güvenli olur ve bakışlarınızdan davranışlarınıza kadar bu güveni yansıtabilirsiniz. Aslında sizin isteğiniz, etrafınızdaki insanlarla ne olursa olsun anlaşmaktır ve bu yüzden de oldukça nazik ve saygılı davranmaktasınız ve aynı şekilde de davranılmasını bekliyorsunuz. Bu durum içsel huzurunuz açısından oldukça önemlidir. Birilerinin işleri görülsün diye size sözler ima etmesi veya emreder tarzda konuşmasından hoşlanmadığınız için, onlara örnek olmak adına daha fazla dikkat sarfedebilirsiniz. Bunun anlamı -kızım sana söylüyorum gelinim sen anla ile nerdeyse aynıdır. Gündelik tüm sorunların üstesinden gelebilmek için gün içinde sakinliğinizi huzurunuzu kimsenin kaçırmasını istemeyeceksiniz. Başkalarına hizmet duygunuz özellikle yüksek ve değişimler için oldukça gönüllüsünüz. Yenileştirme veya eski durumların düzeltilmesi size sevinç verebilir. Sizin istediğiniz iyi bir düzen getirilmesi ve herkesin ne yapacağını bilmesidir. Dağınıklıktan nefret ettiğiniz için, düzenli ve programlı şekilde hareket edilmesi sizi memnun edecektir. Bu durumun sürekli olması halinde, bundan en fazla etkilenecek olan alan ruhunuzdur. Mahremiyetinize özel önem vermeniz nedeniyle en azından huzurlu bir yuva özlemi duymaktasınız. Bunun anahtarı ise, sağlığınız ve işinizdeki huzur duygusudur.

aslan

Bugün, yakın çevrenizle olan iletişiminiz, arkadaşlık konusunda çok daha aktif olmanızı sağlayacak dünkü enerjilerinizin devamı niteliğindedir. İleriye dönük düşüncelerinizi gerçekleştirme umudunuz daha fazla artabilir veya tanıştığınız kişiler aracılığıyla yeni olanaklar elde edebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek isteğiniz artacağından, çevrenizle olan irtibatınızı daha yoğun bir şekilde sürdürmekten yanasınızdır. Özellikle uyum dolu, tartışmalardan uzak, huzur içinde, herkesi olduğu gibi kabul ederek içtenlik ve samimiyet dolu ifadeler kullanarak ve aynı şekilde size de böyle davranılmasını isteyerek günü geçirmek niyetindesinizdir. Arkadaşlık ülkünüz oldukça yükselerek, paylaşımda bulunmaya gönüllü halinizle takdir toplayabilirsiniz. Birden fazla dostunuzla biraraya gelmenizi sağlayacak etkinlikler düzenleyebilir veya davet edildiğiniz yerlere katılımcı olarak iştirak edebilirsiniz. Aynı anda birden fazla yerde bulunabilir, birden fazla kimseyle temasa geçebilirsiniz. Kendinizi keyiflendirecek mutlu edecek dostlarınızla bir arada olmaktan zevk alabilirsiniz. Genel anlamda kafanızın içindekileri hayata geçirebileceğiniz kişilerle görüşmek ve bağlantıda bulunmak size faydalar getirebilir. Sözlerinizdeki nezaket ve saygınlık sevilmenize ve değer görmenize, ilgiyle dinlenmenize vesile olacaktır. Aynı işte rakip olan kişilerle bile, belirli bir şekilde anlaşma yolu sağlamaya, her ne olursa kimsenin kimseyi kırmasına izin vermeden ortak olarak hareket etmeye özen gösterirsiniz. 

Akşam saatlerindeki enerjiniz ise, iletişim konusunda aşk açısından kısa süreli bir etki olmasına rağmen oldukça hoştur. Bilinçaltınızdaki güzellikleri birileriyle paylaşmaktan, yeni insanlar tanıyarak kendinizi huzurlu hissetmekten hoşlandığınız gibi, tutku dolu bir aşk isteğiniz de artacaktır. Yaratıcı gücünüzü ifade edeceğiniz uğraşlar açısından da etkili bir enerjidir. En azından günlük olarak kendinizi oyalayacak ve vaktinizi geçirmenizi sağlayacak hobilerinizle uğraşma olanağı bulabilirsiniz. 

başak

Bugün, öğle saatleri özellikle, mesleğinizi yakından ilgilendiren konularda daha girişimci ve bir o kadar da hızlı bir tempo içinde çalışabilirsiniz. Toplumsal statünüzü yakından ilgilendiren meselelerde kimi anlarda agresif davranabilir, kimi zamansa uyumdan yana davranışlar gösterebilir, birden fazla işle aynı anda ilgilenerek, gücünüzün üstünde çalışabilirsiniz. Kimileriniz için bu enerji fazla aktif oluşun getirdiği gerginlikler anlamı taşıyabilir. Sürekli koşuşturmak ve bir şeyleri ortaya çıkarmak zorunda kalmak stres yaratabilir. Yapmanız gereken, enerjinizi patronlarınızla olan ilişkinizde anlaşma açısından dengeli tutmak, işinizle ilgili konularda ise yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak olmalıdır. Tam tersi bir durum sorunlara neden olabilir. Kendinize ait yeteneklerinizi mesleki konularda gösterirken, bunu bir güç mücadelesi haline getirmemeniz yararınızadır. Ayrıca eviniz ve ailenizle ilgili konularda destek arayışınız yükselebilir. Onların size karşı çok daha anlayışlı davranmasını bekleyebilirsiniz. Kendi çalışma prensibiniz doğrultusunda hareket etmek isteyeceğiniz bugün, bunun tam tersi durumlar oluşursa size önerim, bir şeylere karşı zorlandığınızı hissettiğiniz anda, günlük bu enerjinin olumsuz olabilecek etkileri aklınıza gelsin ve kendinizi sakinleştirmeye çalışınız. 

Günlük yorumlarımda daha önce de sözünü ettiğim, 7 Ağustos tarihinden bu yana, meslek evinizde sorunlara neden olan Mars enerjisi sizden üst pozisyondaki kişilerle kimi zaman, sizin isteklerinizle onların davranışları arasında çatışmalara neden olmakta. Yapılması gerekense, mükemmellik arayışınızı biraz geri planda tutarak, herkesi olduğu kabul etmek ve işinizi yapmak. Kimileriniz ise, aynı anda birden fazla işle uğraşarak iyice dağılmış durumda. İşte bugün en azından bu enerji sizin içinizdeki gerilimi biraz olsun ferahlandıracaktır. Lütfen ne olursa olsun, 28 Eylül tarihine kadar olabildiğince sakin kalınız. Çatışmayınız ve tartışmayınız. Üzerinize gelinse bile, siz bütün sinirinizi işinizle alakalı konularda daha hırsla çalışarak boşaltınız. 

terazi

Bugün, yaşam hakkındaki idealizm duygunuz oldukça yüksek. Bir şeyler ortaya çıkarmak, kendinizi ifade etmek ve toplum içindeki konumunuzu güçlendirmek arzusunda olacaksınız. Bunun yolu ise farklı insanlar tanımak, farklı ortamlara girerek kendinizi göstermek, yeni bilgiler edinmenizi sağlayacak deneyimlerden geçmektedir. Hep aynı sınırlar içinde kalmanın bir zaman sonra insanı rutinleştirdiğini bilmektesiniz. Kendinizi çok daha güçlü hissetmenizi sağlayacak etkilerle dolu olduğunuz gün içinde, cesaretli yaklaşımlarınızla kararsızlıktan uzak, neyi isteyip istemediğinizi kolaylıkla ifade edebilirsiniz. Değerlerinize sahip çıktığınız için, doğal olarak insanlar da size saygı göstermek durumunda kalacaklardır. İlgi ve alaka gösterilmesinden her zaman hoşlandığınız için, birden fazla işle aynı anda uğraşırken insanların dün olduğu gibi bugün de sizi takdir etmelerini bekleyebilirsiniz. Size mutluluk ve huzur veren kişilere daha fazla yönelebilir ve hoşnut olduğunuz anlarda bunu dışarıya yansıtabilirsiniz. İçgüdüsel arzularınız sizi yakın temasta bulunmaya sevkedebilir ve yeniliklerde bulunmaktan, yenilik yaşamaktan zevk alabilirsiniz. 

Akşam saatlerinde başlayacak enerjiniz ise, birebir ilişki açısından oldukça etkilidir. Biraraya geleceğiniz kişiyi yakından incelemek, ona ait özelliklerini keşfetmek ve mahremiyetinizi korumaktan yana olursunuz. bu durum doğal olarak, gizliliğinize özel bir önem vermenizi sağladığı gibi, karşınızdaki kim olursa olsun onun derinliklerine ulaşma isteğinizi çoğaltacaktır. Özellikle bay Terazilerde, güçlü kadınlara yönelme isteği baskın olacak ve tutkularını paylaşmaktan zevk alacaklar, Bayan Teraziler de aynı şekilde, cinsellik konusunda daha paylaşımcı davranarak güç elde etmeye çalışacaklardır. 

akrep

Bugün, duygu dünyanızla alakalı konularda sahip olduğunuz değerleriniz açısından kendinizi tam olarak güvende hissetmediğiniz için, herşeyi kontrol etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu öyle bir ruh halidir ki, emin olduğunuz konularda bile içinizde şüpheler oluşabilir. Oysaki bu geçici bir enerjidir ve siz umarım acil kararlar alarak durumunuzu zora sokmadınız. Kimileriniz bu enerji altında maddesel olarak hırslı bir şekilde çalışarak güç ve kontrolünü sağlayacak girişimlerde bulunduğu halde, kimileriniz için bu herşeyi bir anda kesip atarak garip bir yalnızlığa kendisini bırakmakla eş değerdir. Sanki içinizde yeniden dünyaya gelmek ve bir anda dönüşümler geçirerek yenilik yapmak isteği vardır. Fakat içsel olarak kendinizi karışık hissetmenize neden olan durumların içinden çıkamadığınız için, hala kendinizi kendi ruh dünyanıza kapatarak kimsenin ulaşmasına izin vermiyor olabilirsiniz. Uyum duygunuz kimi zaman kaçışa neden olabildiği gibi, kimi zaman da değerlerinize sahip çıkarak elinizdekilerle bir değişim yaratmayı sağlayabilir. Hangisini seçeceğiniz doğaldır ki, yaşadığınız ilişkiye, sahip olduğunuz maddi güce ve sevilirliğinizden emin olmanıza bağlıdır. Hayatta asıl önemli olan şeyin ne olduğu konusunda düşünebilir, kaybetmenin acısını yüreğinizde hissederek elinizde kalanlara bakabilirsiniz.

Fakat, biliyormusunuz ki, sizler geçen yorumlarda da söylediğim gibi, kaybetseniz bile yeniden kendinizi ayağa kaldırabilecek güce sahip kişilersiniz. Eğer elinizden geliyorsa şunu deneyin. Değer sisteminizi yeniden gözden geçirin ve bugünkü enerjileri olumlu anlamda kullanmak için, öncelikle yetenekli olduğunuz konularda girişimci davranın. Başkalarının sayesinde elde ettiğiniz güven yerine, kendi içinizdeki o muazzam ruh gücünüzü ayağa kaldırın. Yaşadığınız krizlerin altında yatan, geçmişle alakalı herşeyi geride bırakarak, yönetici gezegeniniz Plutonun dönüşüm gücünden yararlanın. Kimileriniz bugün bunu başaracak kadar istekli ve gayet olumlu bir gün geçirecek. Bu niye siz olmayasınız ki?

yay

Bugün, başkalarıyla olan uyum duygunuzun temelinde yatan asıl düşünce, kendinizi dışa karşı güçlü göstermektir. Bu his altında şöyle bir düşündüğünüzde insanlarla iyi geçinmek ve takdir edilmek için politik davranabilirsiniz. Fakat bu çıkar sağlamak veya kendinizi buna zorlamak anlamında değil, bilakis içinizden gelen bir istekle gerçekleşir. Kendinizi yakından gözlemleyebildiğiniz gibi, diğer insanların gözünde ne ifade ediyorsunuz diye merak edebilirsiniz. Doğal bir karizmanız veya çekiciliğiniz vardır. Bakışlarınızdaki etkinlik, erkek veya kadın da olsanız fark etmez, sizi her yerde ilgi odağı haline getirebilir. Hani ne yapsanız yada ne giyseniz zengin bir havaya sahipsinizdir. Ayrıca cinsel bir cazibe kazanırsınız. Sizin için ne düşünüldüğünü merak ettiğiniz için, bunu yakınınızda bulunan insanların söylemesi inanılmaz bir zevk verir. Yabancı insanların ise bunu ima eder tarzda bakmaları, kendinize olan güveninizi çoğaltır. Dostlarınızla olan her türlü temasınızda yoğun duygulara sahipsinizdir. Elinizden geldiğince her etkinlikte en baş sırada olabilirsiniz. Ayrıca güçlü bir aşk ve tutku dolu bir beraberlik yaşamak istersiniz. 

İlişkiniz açısından güne baktığımızda ise, sorunların üstesinden kolayca gelmenizi sağlayan popülerliğiniz sayesinde beraber olduğunuz kişinin agresif tavırlarının azaldığını hissedebilirsiniz. Sanki sizin bu denli göz önünde beğeniliyor olmanız onun geri adım atmasına ve daha tutarlı davranmasına yol açmıştır. Bunun en önemli sebebi, bugün kafanıza pek bir şeyi takmaktan yana olmayışınız veya ona karşı belirli bir mesafede yaklaşıyor oluşunuzdan kaynaklanabilir. Kimileriniz içinse doğum haritalarındaki etkiler nispetinde bu görünüm ateşkesle aynı anlamda olabilir. -Sen beni rahat bırak ben de seni, tarzı bir tavır içinde olarak huzurunuzu kaçırmamak demektir.

kova

Bugün, ileriye dönük planlarınız veya hedefleriniz açısından özellikle organize halinde yapılacak işler baş sırayı alabilir. Aslında bireysel hareket etmektense bu tarz ekip halinde hareket etmek en akıllısıdır. Böylece sorumluluk almanız gereken konularda, yükü tek başınıza çekmemiş olursunuz. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken konu, grup halinde hareket ederken bazı insanların sizi kabul etmeyecekleri veya pek tutmadıkları gibi bir hissiyata kesinlikle kapılmayınız. Bu enerjiler altında böyle bir duyguya kolaylıkla yakalanabilir ve olacak olumlu bir şeyi baştan olumsuz hale getirebilirsiniz. Oysaki günlük bu etki altında, geleceğe yönelik her işiniz sizin yaşamınız açısından tamamen bir yenilik anlamı taşır. Ve biliyor musunuz ki, bu durum aşk konusunda da size ayrı bir güven hissi verebilir. Bu kadar başarılı ve kendine güveni olan bir kişinin topluluk içinde dikkat çekmemesi mümkün mü? O zaman yapmanız gereken, umutlarınızı asla kaybetmemek, sosyal yaşantınızı renklendirmek ve muhakkak kendinizi gösterebileceğiniz etkinliklerde bizzat görev almaktır. Peki bu nasıl olabilir? öncelikle yetenekli olabileceğiniz alanları bir gözden geçiriniz. Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden düzenleyiniz. Geçmişte kalmış, artık size pek bir faydası dokunmayacak kişilere veda ediniz.

Yeni insanlarla tanışmanızı sağlayacak farklı çevrelere girmeye çalışınız. Güçlü insanlarla biraraya gelmek için gönüllü olunuz. Gerekirse grup faaliyetleri vasıtasıyla gerekirse bireysel olarak kendinizin oluşturacağı bir grup kurarak, sınırlarınızı daha fazla genişlemesini sağlayınız. Hedefleriniz konusunda size yardımcı olacak kişilerin muhakkak gücü elinde bulunduran kişiler olması gerektiğini ve bunun yolunun da, iletişim açısından kendinizi yenilemekten geçtiğini unutmayınız. Tercihlerinizi yaparken, gerek aşk gerekse dostluk konularında, öncelikle sosyal hayatı renkli kişileri tercih ediniz. Siz bu enerjiyi faydalı anlamda kullanacak en büyük güce sahip kişilersiniz. Çünkü sizler Uranüs gezegeninin değişimci, bireysel ve oldukça sıradışı insanlarısınız. 

balık

Bugün, otoritelerle olan ilişkinizi aynı dün olduğu gibi sakin bir şekilde kontrol altında tutmanız gerekecektir. Otorite derken bu kimileriniz için güçlü bir anne veya baba, kimileriniz için sert bir eş, kimileriniz içinse tanıdığınız kişiler dışındaki patron v.b insanlar olabilir. Her kim olursa olsun, madem enerjileriniz zorlu, o zaman yapmanız gereken doğal akışa ayak uydurmak. Peki bugün sizleri ne gibi etkiler bekliyor ona bakalım. Öncelikle, kaynak arayışımız doğal olarak hala devam etmekte. Bu en başta kimileriniz için parasal konularla ilgili, kimileriniz içinse manevi anlamda bir destek arayışı şeklinde üç gündür sürüyor. Ve eminim bu durum, içinizde müthiş bir hırs yaratmaya kadar varmıştır. Her ne olursa olsun toplumsal statünüzü en olumlu hale getirecek ne varsa denemekten yana olabilirsiniz. Aslında şöyle bir düşündüğünüzde bu hırsa oldukça ihtiyacınız var. Çünkü her taraftan kuşatılmış halde olmak herkesin altından kolayca kalkamayacağı şeylerle boğuşmak kolay değildir. Hani nerdeyse bu dünyanın insanlarına uygun değildir bile diyebilirsiniz. 

Şimdi bu etkiler altında, kesinlikle kendi gücünüzden bir an bile şüphe duymamalısınız. İkincisi ise, kendinizi yargılamaktan uzak durmalı veya keşkelerle vakit kaybetmemelisiniz. Çok uzun bir zaman alsa bile, ne yapıp edip içinizdeki doğal yeteneklerinizi ortaya çıkaracak dönüşümü muhakkak gerçekleştirmek zorundasınız. Size dayatılan ve illaki yapmanız gerekenleri değil, sizin ne yapmak istediğinizi saptamanız en önemli kuraldır. Bunun içinde, toplumsal ilişkilerinizi yeniden kuvvetlendirmenizi sağlayacak girişimlerde bulunmalı, güçlü insanların desteğini almaya çalışmalı, kısaca dünyevi hırslarla dolu olarak kendinizi yenilemeyi bilmelisiniz.