Büyükşehir Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda Başkan Fırat Görgel başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, meclis üyelerinin oylarıyla TBB Meclisi üyeleri seçildi.

Seçilen Üyeler

Toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar ve Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz'ün doğal üye olduğu TBB Meclisi'ne 8 asıl ve 4 yedek üye seçildi. Yapılan seçim sonucunda asıl üyeler olarak:

Kahramanmaraş Havalimanı Mayıs Ayı İstatistikleri: 208 Uçak İniş-Kalkış Yaptı! Kahramanmaraş Havalimanı Mayıs Ayı İstatistikleri: 208 Uçak İniş-Kalkış Yaptı!
  • Afşin Belediye Başkanı Koray Kıraç
  • Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca
  • Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce
  • Andırın Belediye Başkanı Ahmet Sinan Gökşen
  • Çağlayancerit Belediye Başkanı Yemliha Göktaş
  • Ekinözü Belediye Başkanı Harun Vicdan
  • Dulkadiroğlu Meclis Üyesi Mehmet Beşen
  • Onikişubat Meclis Üyesi Levent Parlak

TBB Meclis Üyesi olarak seçildi.

Tbb Uye Secimi 4

Başkan Görgel'den Teşekkür ve Tebrik Mesajı

Toplantının ve seçimin hayırlara vesile olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, seçim sürecine katılan tüm belediye başkanlarına ve meclis üyelerine teşekkür etti. Görgel, "İlçe belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi'ne üye seçimimizi yaptık. Tüm belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle koordinasyon içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bugün de üye seçiminde kolaylaştırıcı rol oynayan tüm meclis gruplarımıza teşekkür ediyoruz. Toplantımızın ve üye seçiminin hayırlı olmasını diliyor, Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi’ne seçilen tüm belediye başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Koordinasyon ve İşbirliği Vurgusu

Başkan Görgel, toplantının ardından yaptığı açıklamada, belediyeler arasındaki işbirliği ve koordinasyonun önemine vurgu yaparak, "İlçe belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle büyük bir uyum ve koordinasyon içinde çalışıyoruz. Bu birliktelik, şehrimize daha iyi hizmetler sunmamızı sağlıyor." dedi.