Okulların kapanmasına bir aylık bir zaman kala yaz okulu hazırlıkları da başladı. Türkiye'de eğitimin en köklü kurumlarından Doğa Koleji, Kahramanmaraş Kampüsünde Yaz Okulu başlıyor. Doğa Koleji Yaz Okulu ile öğrenciler yaz tatillerinde hem eğlenecek, hem bilgilenecek hem de dinlenecekler.

Doğa Koleji Kahramanmaraş Kampüsünde açılacak olan Yaz Okuluna 4-11 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Yaz okulunda Yüzme, Kodlama ve Robotik,  Okçuluk, Müzik, Görsel Sanatlar, Binicilik gibi eğitimler verilecek.

20 Haziran'da başlayıp ve 12 Ağustos tarihinde sona erecek olan Yaz Okulunda çocuklara ayrıca sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi ara öğün verilecek. 

Öğrencilerin yaz tatillerinde akademik çalışmalarına eğlenceli bir şekilde devam etmeleri, spor ve sanat dallarındaki becerilerini geliştirmeleri amacıyla faaliyet gösteren Doğa Koleji Yaz Okulu’nda çocuklar ayrıcalıklı eğitimin farkını yaşayacaklar.

Doğa Koleji Yaz Okulu ile öğrencilerin çeşitli alanlarda hobiler geliştirerek, kişisel gelişimlerini bu yönde sağlamaları amaçlanıyor. Sanat, spor ve sosyal faaliyetler ile Doğa Kolejinde dolu dolu bir yaz dönem çocukları bekliyor!

Sınırlı sayıda kontenjan olduğundan kayıt yaptırmak isteyenlerin acele etmeleri gerekiyor.