Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz' Kirişçi: 'Rezerv alanlar oluşturuldu, yepyeni bir Kahramanmaraş inşa edeceğiz'

Nurhak ilçesinin belediye başkanı olarak yeniden seçilen İlhami Bozan, eğitim ve hizmet odaklı yaklaşımıyla ilçenin kalkınmasına katkı sağlamaya kararlı. 1980 yılında Nurhak'ta doğan Bozan, bu toprakların çocuğu olarak yetişmiş ve ilkokuldan liseye kadar tüm eğitimini burada tamamlamıştır. Ardından İnönü Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'ne başlamış ve üniversite eğitimine Malatya'da devam etmiştir. Öğretmenlik kariyerine İstanbul'da başlayan Bozan, burada görev yaparken kendisini geliştirmeyi ihmal etmemiş ve çeşitli üniversitelerden lisans ve yüksek lisans dereceleri almıştır.

Eğitimdeki başarısı ve donanımıyla öne çıkan Bozan, Nurhak'ta hizmet vermeye yönelik adımlar atmış ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Nurhak Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. Halkın büyük destek gösterdiği Bozan, ilçede yeniden belediye başkanı olmuştur.