Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Mart, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü, Kahrananmarş Belediyesi Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, Kahrananmarş Belediyesi KAMEK şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürleri Ve Kahramanmaraş Olgunlaşma Enstitüsü müdürü katıldı.

WhatsApp Image 2023-07-13 at 14.57.11 (1)

6 Şubat 2023 Asrın Felaketi Kahramanmaraş Merkezli depremlerde eğitimcilerin büyük özveriyle yardıma koştuklarına işaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman eğitimcilere teşekkür etti ve hayatını kaybedenlere rahmet diledi.

İl Hayat Boyu Öğrenme Halk Eğitim Merkezlerinden sorumlu İl Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akküncü, deprem sürecinde yapılan çalışmalar ve açılan kurslarla ilgili bilgiler verdi.

Kahrananmaraş Belediyesi Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, KAMEK kursları ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile ilgili işbirliğinin önemine dikkat çekti.

WhatsApp Image 2023-07-13 at 14.57.11 (2)

Kahramanmaraş Belediyesi KAMEK şube Müdürü Ayşe Sofioğlu, KAMEK kursları hakkında genel bilgi verdi.

Konuşmalardan sonra, ” 2022-2023 Yılı Hayat Boyu Öğrenme Kurulularımızda açılan Mesleki Teknik ve Genel Sosyal Kültürel kursları(01 Ocak 2023-06 Temmuz 2023)

22-25 Temmuz tarihleri arası İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek sergi ve satışları 

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün “Dijital benim İşim Projesi” 

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün “İşimiz Temiz Projesi” 

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerince açılan ve açılacak olan yaz kurslarının kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği halinde açılacak kursları ve Açık Lise kayıtları” ele alınarak tek tek değerlendirildi.