Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki ulaşım sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Türkoğlu Şekeroba Mahallesi’nde uzun yıllardır sorun oluşturan köprü, kapsamlı bir projeyle genişletilerek hizmete açıldı.
Kar Deresi üzerinde bulunan köprüde gerçekleştirilen çalışmalar, bölgedeki ulaşım konforunu önemli ölçüde artırdı. 3,5 milyon TL’lik yatırımla tamamlanan proje, mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.
Dar Köprü Genişletildi, Sorunlar Bitti
Mevcut köprünün yanına 9 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edilerek toplam geçiş kapasitesi iki katına çıkarıldı. Bu sayede araçların karşılıklı geçişlerinde yaşanan sıkıntılar tamamen giderildi.
Muhtardan Teşekkür Mesajı
Şekeroba Mahalle Muhtarı Nadir Bekereci, köprünün mahalle için büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Vatandaşlar Memnun: “Artık Rahat Geçiyoruz”
Mahalle sakinleri, eski köprünün dar olması nedeniyle büyük zorluk yaşadıklarını ifade ederken, yeni köprüyle birlikte ulaşımın hem güvenli hem de hızlı hale geldiğini belirtti.


