Kahramanmaraş'ta Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör için hazırlanan teşekkür afişi sadece Kahramanmaraş hakkından değil tüm Türkiye'den tek topluyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Narlı beldesinde her gün binlerce aracın geçtiği yolda Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan tarafından yapılan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkür edilen afişe tepki yağıyor.

Pazarcık belediye başkanı İbrahim Yılmazcan'ın ilçelerine yaptığı yatırımlardan dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e devasa boyuttaki bir afiş ile teşekkür etmesi gereksiz ve israf olarak yorumlanıyor.

Akaryakıta, elektriğe, doğalgaza, suya, ekmeğe ve tüm ürünlere arka arkaya yapılan zamlar ve yüksek enflasyon nedeniyle vatandaşın geçinmekte zorlandığı bir dönemde bir büyükşehir belediye başkanına afiş yoluyla teşekkür edilmesinin doğru olmadığını söyleyen vatandaşlar, bunu bir işgüzarlık olduğunu ve devlet malının çarçur edilmek olduğunu ifade ediyorlar.

tesekkur-narli

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e daha önce de bazı mahalle muhtarları astıkları afişlerle teşekkür etmişti. Zaten belediye hizmeti yapma görevi olan ve devletin parasıyla hizmet eden Belediye Başkanı'na sanki cebinden para harcayarak hizmet yapıyormuş gibi teşekkür edilmesi pek çok kişi tarafından ayıplanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yaptığı hizmetleri kendi parasıyla yapmadığı gibi Pazarcık belediye başkanı İbrahim Yılmazcan ta teşekkür afişine kendi parasıyla değil devletin parasıyla yaptırarak oraya asıyor.

Haber46 olarak fakir fukaranın garip gurebanın parasının böyle lüzumsuz işlere harcanmasını kınıyor ve bu tür uygulamalardan bir an önce vazgeçilmesini istiyoruz.