• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.276 %1.93
  • ETHERIUM 3.250 %0.46
27°

Pazarcık Haberleri

pazarcık haberleri ve güncel pazarcık gelişmeleri, pazarcık ile ilgili tüm video, pazarcık fotoğrafları ve pazarcık haberleri Haber46 Kahramanmaraş Haber Son Dakika Türkiye Haberleri, Güncel Ekonomi Spor Magazin Siyasi Haberler, sitemizde


GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Cimikanlı Mahallesi kırsalında, Bahar Çöçelli ve kuzeni İlhan Halıgür tarafından kurulan büyük ve küçükbaş hayvan çiftliği,...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, Narlı Mahallesi Seyrantepe bölgesinde bilinmeyen bir nedenle çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, üç kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, dikkatsizlik sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil takla attı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Memişkahya Mahallesi'nde, dikkatsizlik sonucu meydana gelen otomobil ile tır çarpışmasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Cengiztopel Mahallesi'nde bir ikamette çıkan yangında ev sahibi feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesinde Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi Yiğitler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, çalıştığı vincin üzerinde mahsur kalan bir işçi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesine bağlı Narlı Mahallesi Karacaoğlan Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Kazada...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Damlataş Mevkii'nde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak 1000 dönümlük ekili araziyi yok etti. İtfaiye ekiplerinin...