Millî Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre, Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayin, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu, İstihkam Sözleşmeli Er Murat Atar ve İstihkam Sözleşmeli Er Muhammed Tunahan Evcin şehit düştü.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesine kayıtlı Şehit P. Söz. Er Emrullah Gülmez ve Dulkadiroğu ilçesine kayıtlı Şehit P. Söz. Er Müslüm Özdemir'in acı haberi şehre ateş gibi düştü. Şehadet haberlerinin ulaştığı babaocaklarına Türk Bayrağı asıldı.

GDruSznWAAEvx4y

Şehit askerimiz Müslüm Özdemir'in ailesinin 6 Şubat depreminde evlerinin yıkıldığı için çadırda yaşadığı ve şehidin ailesine ev sözü verdiği ortaya çıktı.

Japonya'dan Kahramanmaraş'a Övgü: 'Deprem İnşaatları Etkileyici!' Japonya'dan Kahramanmaraş'a Övgü: 'Deprem İnşaatları Etkileyici!'

WhatsApp Image 2024-01-13 at 10.03.15

Şehitlerimizin haberleri, bütün ülkeyi derin bir üzüntüye boğdu. HABER46 ailesi olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelere sabır ve başsağlığı temenni ediyoruz.