Gönülden Kalpler Hareketi Başkanı Ferit Ünsal, bir sürpriz yaparak bayramda engelli bir çocuğu konteynır evinde ziyaret ederek, ona en sevdiği oyuncakları hediye etti.

photo1687963400
14 yaşındaki kas hastası Saadet Bayraktar, hediyeleri kendisine takdim eden Ferit Ünsal ve beraberindeki Kızılay ekibine teşekkür ederek bunları ömür boyu saklayacağını söyledi.

photo1687963400 (3)
Gönülden Kalpler Dernek Başkanı Ferit Ünsal, “Çocuk sevindirmek kadar güzel bir şey yoktur. Eğer bir gönüle dokunmuşsak ne mutlu bize. Saadet kızımıza geçmiş olsun diyoruz her şey onlar için geriye kalan eksiklerini de en kısa süre içerisinde temin edip yine ziyaret edeceğiz" dedi.

photo1687963400 (1)
Türk Kızılay Başkanı Nazmi Erdal ise, "Böyle güzel kızımızın ve kardeşinin mutlu olması bizi de gerçekten çok mutlu etti. zaten önemli olan onların mutluluğuydu İnşallah daha çok çocuğu mutlu edebilmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Kas hastası Saadet Bayraktar da, “Bana bugün hediye getiren ağabeylerime çok teşekkür ediyorum bunlar benim için çok değerli ve anlamlı saklayacağım sürekli” ifadelerine yer verdi.