Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından koordine edilen "KAFES-49" operasyonu, 56 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Operasyon, tefecilere ve dolandırıcılara yönelik olarak düzenlendi ve toplamda 147 şüpheli hakkında işlem yapıldı.

Kahramanmaraş'ta Ahşap Fabrikasında Yangın: İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor! Kahramanmaraş'ta Ahşap Fabrikasında Yangın: İtfaiye Ekipleri Müdahale Ediyor!

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen operasyonlar, Türkiye genelinde etkili bir şekilde gerçekleştirildi. Operasyonlar, Adana, Adıyaman, Ağrı, Ankara, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Samsun, Siirt, Tokat, Trabzon, Şanlıurfa, Uşak, Van, Zonguldak, Batman, Bartın, Iğdır, Yalova, Karabük, Osmaniye ve Düzce illerinde gerçekleştirildi.

Toplamda 147 şüpheli hakkında işlem yapılan operasyonlar sonucunda, şahısların tefecilik, kamu kurumlarına zarar verme, dolandırıcılık, ihaleye fesat karıştırma, sahtecilik ve vergi usul kanununa muhalefet suçları işledikleri tespit edildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hukukun üstünlüğünü sağlamak ve suçlarla etkin bir mücadele yürütmek amacıyla operasyonlara devam ediyor.