Kahramanmaraş’ta yaşanan aile dramıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
İl Emniyet Müdürlüğü, 22 Ekim Çarşamba günü meydana gelen olayla ilgili resmî basın açıklaması yayımladı.

Kahramanmaraş’ta Yapay Zekâ Destekli Kütüphane Kuruluyor
Kahramanmaraş’ta Yapay Zekâ Destekli Kütüphane Kuruluyor
İçeriği Görüntüle

Yapılan açıklamada, Dulkadiroğlu ilçesi Ballıca Mahallesi’nde yaşayan Hakan Yılmaz (1986) isimli şahsın, eski eşi Fatma Görkem’i (1988) silahla vurduğu, ardından Namık Kemal Mahallesi’nde eski kayınvalidesi Gülüstah Görkem’i (1966) bıçakla yaraladığı, daha sonra Eda Nur Göksu (2006) isimli üvey kızını da tabanca ile vurduğu belirtildi.

Ekiplerin titiz çalışması sonucunda Yılmaz, Mimar Sinan Mahallesi Mutfaklı Parkı’nda, yanında oğlu Enes Taha Yılmaz (9) ile birlikte sağ olarak yakalandı.
Ancak şahsın, ambulansla hastaneye sevk edildiği sırada yaşamını yitirdiği açıklandı.

Emniyet kaynakları, olayda kullanılan silahın muhafaza altına alındığını, çocuğun ise aile yakınlarına teslim edildiğini bildirdi.
Soruşturmanın Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde devam ettiği öğrenildi.