Google'a göre Türkiye'nin en başarısız büyükşehir belediye başkanı olan, ekmeğe, suya, toplu taşımaya arka arkaya yaptığı büyük zamlarla vatandaşın tepkisini çeken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e tepkiler her geçen gün artarak devam ediyor.

Başkan Güngör, geride kalan 3,5 yılda hemen hemen hiç bir vaadini yerine getiremezken Ak Parti'ni de büyük oy kaybetmesine neden oluyor.

75 MİLYONLUK KÖPRÜYÜ 150 MİLYONA ÇIKARDI AMA BİTİREMEDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 75 milyon liraya ihale edilen Önsen İmran Kılıç Köprüsü'nün geçtiğimiz yılbaşında hizmete açılacağı sözünü vermişti.

Müteahhit firmanın köprüyü tamamlayamamasının ardından Başkan Güngör şehrin her tarafını reklamlarla donattı ve Önsen İmran Kılıç Köprüsü'nün 150 milyon güncel bedelle tamamlanacağını duyurdu.

Ancak aradan geçen bunca zamana rağmen şerin dört bir yanında devsa reklamalrın durmaya devam etmesine rağman köprü bitirilemedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün Önsen İmran Kılıç Köprüsü'nün açılacağını duyurduğu tarihin üzerinden 200 gün geçti. 

Başkan güngör'e heem köprünün vaktinde bitirilememesi hem de 75 milyona ihale edilen köprünün maliyetinin nasıl olup da 150 milyona çıktığını açıklamaması sebebiyle büyük tepki gösteriliyor.