Kazada Yaşamını Yitiren Uzman Çavuş ve Ailesi Kahramanmaraş'ta Dualarla Defnedildi! Kazada Yaşamını Yitiren Uzman Çavuş ve Ailesi Kahramanmaraş'ta Dualarla Defnedildi!

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü'nün faaliyetlerini deşifre etmek ve engellemek amacıyla titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda, "PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" suçundan arama kaydı bulunan yabancı uyruklu M.A.E. (23) ile PKK-KCK/PYD-YPG içerikli paylaşımları tespit edilen V.Y. (53) isimli şüpheliler belirlendi.

Operasyon kapsamında, Kahramanmaraş'ın farklı bölgelerinde eş zamanlı olarak düzenlenen baskınlarda, söz konusu şüpheliler başarıyla yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, Kahramanmaraş TEM Şube Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ilk incelemelerin ardından adliyeye sevk edilmek üzere bekletiliyor.

Kahramanmaraş Valiliği yetkilileri, operasyonun terör örgütlerine karşı yürütülen geniş kapsamlı güvenlik operasyonları çerçevesinde gerçekleştirildiğini belirtti. Kamu güvenliği ve halkın can ve mal güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonların artarak devam edeceği vurgulandı.