Edinilen bilgiye göre, Çakallı Hasanaga Mahallesi üzerinde seyir halinde olan bir yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan toplam 8 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazanın neden olduğu şiddetli çarpışma, araçların kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.

Kahramanmaraş'ta Korkutan Kaza: Otomobil Biçerdöverle Çarpıştı, 2 Yaralı! Kahramanmaraş'ta Korkutan Kaza: Otomobil Biçerdöverle Çarpıştı, 2 Yaralı!

Whatsapp Image 2024 06 05 At 11.55.15 (1)

Yaralılara Hızlı Müdahale

Kaza ihbarını alan sağlık ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Yaralılar, ekipler tarafından bulundukları yerden dikkatlice çıkarılarak ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Daha sonra yaralılar, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Kaza mahallinde yapılan ilk incelemelerde, çarpışmanın nedenine dair bulgular toplandı ve olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği, araçların hızları ve diğer faktörler üzerinde duruluyor.