Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Karayolları Genel Müdürlüğü iş birliğiyle yapımı süren Sanayi Kavşağı Projesinde incelemelerde bulundu. Proje alanında yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Başkan Görgel, kavşağın tamamlanmasıyla şehir trafiğinde ciddi bir rahatlama sağlanacağını ifade etti.

Sanayi Kavşağı (4)-1

Deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde ulaşım yatırımlarına büyük önem verdiklerini belirten Görgel, altyapı ve üstyapı çalışmalarının eş zamanlı ilerlediğini vurguladı. “Ulaşımda hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz” diyen Görgel, Sanayi Kavşağı’nın bu sürecin en kritik projelerinden biri olduğunun altını çizdi.

Havadan (5)-4

Trafik Yoğunluğu Azalacak, Güvenlik Artacak

Özellikle sanayi bölgesinde sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının bu projeyle ortadan kaldırılmasının hedeflendiğini kaydeden Başkan Görgel, kavşağın şehir içi ulaşımı daha hızlı ve güvenli hale getireceğini söyledi.

Sanayi Kavşağı Proje (3)-1

Yaklaşık 500 milyon TL bütçeyle hayata geçirilen proje kapsamında;

Havadan (5)-4

Çalışmaların 65 kişilik ekip tarafından sürdürüldüğünü belirten Görgel, projenin 2026 Haziran ayına kadar tamamlanmasının hedeflendiğini açıkladı.