Kahramanmaraş’ta çıkan silahlı ve bıçaklı kavga, ölümle sonuçlandı. Olay, Onikişubat ilçesinin Necip Fazıl Mahallesi’nde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, iki ayrı grup arasında başlayan sözlü tartışma bir anda büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü.

Yaşanan kavgada Metin K. isimli bir kişi ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayda yaralanan bir kişi ise hastanede tedavi altına alındı. Sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesine rağmen Metin K.’nin kurtarılamadığı öğrenildi.

Kahramanmaraş’ta Bir Haftada 9 Bin Kaçak Sigara Yakalandı! Kahramanmaraş’ta Bir Haftada 9 Bin Kaçak Sigara Yakalandı!

Whatsapp Image 2025 06 02 At 08.50.30

Olay sonrası bölgeden kaçan şüpheliler polis ekiplerinin takibine alındı. Güvenlik güçleri, olay anının güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak soruşturmayı sürdürüyor.

Editör: Haber46 46