Bakan Göktaş’tan Kahramanmaraş’a Açılış Ziyareti! Bakan Göktaş’tan Kahramanmaraş’a Açılış Ziyareti!

Kahramanmaraş'ta genç yetenekler için yepyeni bir dijital serüven başladı. Büyükşehir Belediyesi, KİÜ ve DOĞAKA’nın ortaklığıyla düzenlenen “Dijital Oyun Geliştirme Atölyesi”, teknolojiye ilgi duyan gençleri bir araya getiriyor. Piazza AVM’de gerçekleştirilen organizasyon, oyun geliştirme sürecine dair tüm aşamaların birebir deneyimleneceği uygulamalı eğitimlerle dikkat çekiyor.

Oyun Atölyesi (1)

Katılımcılar, üç gün boyunca kendi oyun fikirlerini geliştirip kodlama, tasarım ve oynanabilirlik gibi temel başlıklarda çalışmalar yapacak. Etkinlik boyunca sektörde tecrübe sahibi uzmanlar gençlerle birebir ilgilenecek.

Oyun Atölyesi (2)

Atölye, yalnızca eğitimle sınırlı kalmıyor; gençler finalde düzenlenecek yarışmayla projelerini jüriye sunacak. Dereceye giren ekipler toplamda 100 bin TL’ye varan ödüllerle desteklenecek. Teknoloji meraklıları, bu heyecana tanıklık etmek için Piazza AVM’ye davet ediliyor.

Editör: Haber46 46