Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, şehir merkezinde devam eden kentsel tasarım projelerini yerinde inceleyerek önemli mesajlar verdi.
Depremlerin ardından başlatılan yeniden yapılanma sürecinin kararlılıkla sürdüğünü belirten Görgel, projelerin artık tamamlanma aşamasına geldiğini açıkladı.

Bütüncül Şehircilik Anlayışı Öne Çıkıyor
Yürütülen çalışmalarda konut, iş yeri ve sosyal alanların birlikte planlandığını belirten Görgel, bu modelin şehirde dengeli ve sürdürülebilir bir yaşam oluşturacağını ifade etti.

Sosyal Hayat Yeniden Canlanacak
Yeni projelerle birlikte şehir merkezinde hem ekonomik hem de sosyal hareketliliğin artacağına dikkat çeken Başkan Görgel, özellikle estetik ve fonksiyonelliğin bir arada olduğu yaşam alanlarının oluşturulduğunu söyledi.

“Daha Güçlü Bir Şehir İnşa Ediyoruz”
Görgel açıklamasında, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını merkeze alarak Kahramanmaraş’ı daha dirençli, daha modern ve daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
Projelerin tamamlanmasıyla birlikte şehirde yeni bir yaşam döneminin başlayacağı vurgulandı.




