Kahramanmaraş'ta Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde Yenileme Çalışmaları Başladı Kahramanmaraş'ta Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde Yenileme Çalışmaları Başladı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Doğukent konutlarının inşaatının başladığını açıkladı. Okay, yaptığı açıklamada, "Doğukent mahallemizde bulunan konutlar için ilk kazmayı vurduk. Belediye şirketimiz aracılığıyla gerçekleşecek bu projede, inşaat çalışmalarına hız kazandırdık. Doğukent konutları, ilçemizin en büyük mahallelerinden birinde gerçekleştirilen yerinde dönüşüm projelerimizden biridir. Vatandaşlarımıza modern, güvenli ve konforlu yaşam alanları sunmak için çalışıyoruz" dedi.

NSRT6466

Okay, projenin sadece Doğukent'i değil, aynı zamanda çevresindeki özel siteleri de kapsadığını belirterek, "Doğukent konutları doğusunda bulunan özel sitelerle ilgili çalışmalarımızı başlattık. Ekiplerimiz, bölgedeki dönüşümü hızlı bir şekilde sürdürüyor. Ayrıca daha önce Güneşevler konutları için de çalışma yapacağımızı müjdelemiştik. Dulkadiroğlu ilçemizdeki bu büyük konut projeleriyle, vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve modern yaşam standartlarına uygun konutlar sunmak amacındayız. İnşaatlarımızı hızlı bir şekilde tamamlayarak, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.